Bio ja s njom prije godinu i pol dana 300 za 1h trazi nema prostor ispod 1sata ne radi hoce se ljubiti vrhunski pusi kurac seks isto ok moze svrsavanje u ustamislim da je islo 250-300e sat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio ja s njom prije godinu i pol dana 300 za 1h trazi nema prostor ispod 1sata ne radi hoce se ljubiti vrhunski pusi kurac seks isto ok moze svrsavanje u ustamislim da je islo 250-300e sat
Joooooj jel to ona Hrvatica što je tražila 300€ sat?Bio tko,mslm da je bila na EGE-uAna Domitrović (@wilddolly_) • Instagram photos and videos
3,383 Followers, 1,393 Following, 17 Posts - See Instagram photos and videos from Ana Domitrović (@wilddolly_)www.instagram.com
može kontakt?Odlična, crvenokosa milfica, velke sise i šupak, sve radi, cijena 80€/1h ako se ne varam, može i duže
cura je solidna sto se tice izleda, napucana i silikone ima...sto se tice ponasanja je bahata i bezobrazna, sex je koma...samo pozuruje i govori da se sto prije svrsi jer i drugi "cekaju"...ugl, zaobici u sirokom lukuMoze netko napisat recenzije za kim
Znaci slike na oglaniku nisu njezine.Tebi je to bilo najbolje iskustvo?
Curi visi ona tanka smežurana koža s trbuha od porođaja.
Cice su joj isto smežurane i vise.
Ona je neka polu-narkomanka.
Meni je došla u nekim tenisicama i dječjim čarapama.
Užas.
Bila je jedna "mala Tina, 23" dosta dugo u oglasniku, vidi link, nestala prije pola godine.Jel netko bio kod male tine u zg je vidim oglas vec par dana
Poslao joj poruku u palmoticevoj je rekla mi da ostaje drugi tjedan jos tu
Nazalost tu imam(o) problem.Pa pada da bije se potrudila uopce da me imalo napali jos krenula sa nekim bezveznim svojim pricama
Pusenje nikakvo uopce ga nije pocela drkat nimalo nego ga odma u usta stavila
Kao da sam ga stavio u času nikakav osjecaj
Kakve su ukrainke sa EGE one mi se vise svidjaju jel su sitnije cure takve vise volim tipa170-175 visine oko 50kg
Naravno da nije moguće. Al ne smiju reć. Pogotovo s obzirom na činjenicu da uskoro kreće primjena švedskog tipa zakona glede kurvarluka. Nabijem na kurac i takav zakon i Šveđanke
Ne kuzim taj oglas crvenokosa plavusaBio tko?Novo u Zagrebu Novo u Zagrebu - Moj ili Vaš prostor !
Crvenokosa plavuša lijepa dugokosa sirena, Ariel - ljepotica, samo na duže staze. Putenih oblina. Moj ili Vaš prostor.…www.oglasnik.hr
Zvao je sada,kaze 150€ 1/hNe kuzim taj oglas crvenokosa plavusa
Sta je daltonista pa nezna dali joj kosa plava ili crvena
Naravno da nije moguće. Al ne smiju reć. Pogotovo s obzirom na činjenicu da uskoro kreće primjena švedskog tipa zakona glede kurvarluka. Nabijem na kurac i takav zakon i Šveđanke
Kad je oglas aktivan javiš se na mail, onda ti da broj i dogovorite se sve, broj više nemam....može kontakt?
I ja idem k njoj i mogu ti reći da je super.Odlična, crvenokosa milfica, velke sise i šupak, sve radi, cijena 80€/1h ako se ne varam, može i duže
Moze link ili kontaktI ja idem k njoj i mogu ti reći da je super.
Jel može neki kontakt u poruku ak nije bedI ja idem k njoj i mogu ti reći da je super.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|