ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/dolazim-kod-tebe-oglas-5626105
Kolege, ovo mi je bilo najbolje iskustvo do sada..
Mala je na slikama, kao osoba normalna, komunikativma, nasmijana i sve mozes dogovoriti.
sise manje, zanimljive, noga i guza top, faca prekrasna..
150 + moj trosak smjestaja
Sad neznam sta je veca muljaza. Tvoja "recenzija" ili oglas.

Bio si vec kao s tom curom u 2om mjesecu i nesto kao "amo tamo" si napisao, a sad hvalospjeve?

Istina u tome da ako se laze da covjek mora imati dobro pamcenje...

cijene su pretjerane obzirom na standard. ne želim podupirati to. u švicarskoj jebeš top curu od 18 god pola sata za 100 eura. a kod njih je standard veći barem x3
Švicarska je seksualno slobodna zemlja. Kod nas je još uvijek na snazi seksualno ropstvo. Za naših života to ropstvo neće ukinuti i ne možemo se nadati tek procvalim djevojkama za sitne pare.

jel bio tko kod lucije s jaruna? full je slatka ali traži a bon i da kad sam ispred zgrade pošaljem sliku bona sa zamagljenim kodom i serijskim brojem. prevara ili?

slobodno pošalji bon...zapamtit ćeš ju za uvijek:)

cijene su pretjerane obzirom na standard. ne želim podupirati to. u švicarskoj jebeš top curu od 18 god pola sata za 100 eura. a kod njih je standard veći barem x3
Pa na EGE imaš za 100-130 eura pola sata male samo takve, 18-23 godine, na Plavom oglasniku su uglavnom starije ženske, čast izuzecima

A ovo za bonove je prevara jer zahtjevaju da pošalješ abon tako da u aplikaciji prectas qr kod i serijski broj a imaju neki program di mogu to precrtano maknut i iskoriste bon, znam iz osobnog iskustva iz dana amaterizma još

Ekipa bok... Iz noćne sam,pa mi treba brza "pomoć"😂. Da "naručim,"

Večeras...trebam ženskicu... Ključno je na par sati,jebe mi se dal ću to platit "200 ili 400"...

NORMALNOG izgleda..... Ali još bitnije...normalnog ponašanja,dogovora,razgovora,higijene...

Molim preporuku ..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh