wildforest
Member
jel bio tko kod "mlada tina" ? https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mlada-tina-oglas-5486351
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo je legalnocijene su pretjerane obzirom na standard. ne želim podupirati to. u švicarskoj jebeš top curu od 18 god pola sata za 100 eura. a kod njih je standard veći barem x3
Švicarska je seksualno slobodna zemlja. Kod nas je još uvijek na snazi seksualno ropstvo. Za naših života to ropstvo neće ukinuti i ne možemo se nadati tek procvalim djevojkama za sitne pare.cijene su pretjerane obzirom na standard. ne želim podupirati to. u švicarskoj jebeš top curu od 18 god pola sata za 100 eura. a kod njih je standard veći barem x3
slobodno pošalji bon...zapamtit ćeš ju za uvijekjel bio tko kod lucije s jaruna? full je slatka ali traži a bon i da kad sam ispred zgrade pošaljem sliku bona sa zamagljenim kodom i serijskim brojem. prevara ili?
![]()
Usluge uživo i online
Imam 26 godina, svoj stan za druženje na jarunu, za dogovor javite se na whatsappwww.oglasnik.hr
haha. pitam, jer neki ovdje na forumu kažu tj. pišu da bonovi nisu uvijek prevara. a cura je full slatka i počastio bi se. šta ona može sa tim bonom ako prekrijem kod i serijski broj?slobodno pošalji bon...zapamtit ćeš ju za uvijek![]()
Ne znam ali malo razmisli to nema logike zašto bon može a gotovina ne?haha. pitam, jer neki ovdje na forumu kažu tj. pišu da bonovi nisu uvijek prevara. a cura je full slatka i počastio bi se. šta ona može sa tim bonom ako prekrijem kod i serijski broj?
kao što je netko već rekao na forumu, možda je to vrsta pravne zaštite - u smislu, nije korišten novac. ali ekipa je pisala tu na forumu da su išli kod cura sa bonovima i da nije bila prevaraNe znam ali malo razmisli to nema logike zašto bon može a gotovina ne?
Nikad ne znaš tko stoji iza profile i tko piše, domaće ponuda je slaba bolje na EGEkao što je netko već rekao na forumu, možda je to vrsta pravne zaštite - u smislu, nije korišten novac. ali ekipa je pisala tu na forumu da su išli kod cura sa bonovima i da nije bila prevara
Prema usmenoj predaji navodno ima na Peščenici u tom rangu, samo nek' te ne iznenadi "izraslina" u gaćama....ima nešto relativno ok u zagrebu za 50 eura?
Pa na EGE imaš za 100-130 eura pola sata male samo takve, 18-23 godine, na Plavom oglasniku su uglavnom starije ženske, čast izuzecimacijene su pretjerane obzirom na standard. ne želim podupirati to. u švicarskoj jebeš top curu od 18 god pola sata za 100 eura. a kod njih je standard veći barem x3
Odlična, crvenokosa milfica, velke sise i šupak, sve radi, cijena 80€/1h ako se ne varam, može i dužeMail glasi mala vragolanka 46 godina vecih atributa gajnice je li bio tko
Daj pa ovo se vidi da je fejk šta ti je šta bi ona s takvim slikama radila na POBio itko
![]()
Seksipilna crnka, izraženih prirodnih atributa, 25 god
Ja sam zavodljiva crnka, 25 godina, prirodno istaknutih atributa. Tražim muškarce spremne istražiti horizonte strasti i…www.oglasnik.hr
Imam kratko video uzas je cura oziljke ima a trazi para hrpuDAL SE ISPLATI OTIC?![]()
Druzenje s plavušom.. Dodi.. - Druženje - Ljubavni oglasnik
🤭Plava, vitka, 32god. Uvijek nasmijana i za dobru zabavu.. 🤭Moj prostor novi Zagreb Dodi i upoznaje me te seljubavni-oglasnik.net
Uzas je imam videoKak to nije ona koju cigani je u?
daj da vidimoUzas je imam video
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |