johnnyboy
Active member
očito se ne radi o toj, kad radi samo outcallKaj nije bila prica da je ona sva nikakva i da je slagirana?? Mislim da je neko napisao cak da joj je ostavio nesto novaca i okrenuo se i otisao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
očito se ne radi o toj, kad radi samo outcallKaj nije bila prica da je ona sva nikakva i da je slagirana?? Mislim da je neko napisao cak da joj je ostavio nesto novaca i okrenuo se i otisao
Prije se moglo kod njeočito se ne radi o toj, kad radi samo outcall
Pa ..nisi tini lud ..Jel bio tko?
Idem u subotu, 130 eura pola sata, 200 s analom i oralom bez kondoma.
Malo skupo, al nemam više živaca jebat se s Plavim oglasnikom.
Kad obaviš javi kako je biloJel bio tko?
150 cm visina, pa ta ne mora ni kleknut da ti popušiJel bio tko?
Ova je slagirana otkad ja Pamtim ima 10 godina, ova slika di je kosa prebačena preko lica je na oglasniku najmanje 5 godinaKaj nije bila prica da je ona sva nikakva i da je slagirana?? Mislim da je neko napisao cak da joj je ostavio nesto novaca i okrenuo se i otisao
Najjebozovnije žene su od 150 cm, ne može bolje od toga.150 cm visina, pa ta ne mora ni kleknut da ti popuši
I mene zanima probat cu je sigurno u subotu ako netko bude prije neka napise kakva je“Mladna sitna laura” zadnji dana u oglasu… neko bio kod doticne? Probao? Hvala
Ja zvao u subotu nije se javljala“Mladna sitna laura” zadnji dana u oglasu… neko bio kod doticne? Probao? Hvala
Izgleda kao nasukani kit, bez uvrede, bolje nešto eura gore pa uzet bar za koju klasu boljehttps://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/druzenje/oglas.php?id=213367&cid=4
Pozdrav, jel bio tko s ovom kurabom?
Znam da piše Rijeka ali bude i u ZG, od ponedjeljka je opet u ZG.
Jel tebi Melanie Francetić nešto u rodu?Pozdrav ima li kakva recenzija za Vikoriju?
Hahaha neJel tebi Melanie Francetić nešto u rodu?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|