A kako znate da je Nora narkomanka?Noru izbjegavaj ..... narkomanka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako znate da je Nora narkomanka?Noru izbjegavaj ..... narkomanka
To treba inače imati 2 fakulteta da se skuziA kako znate da je Nora narkomanka?
Ja sam kulturno pitao a ti ako neznas kulturno odgovoriti onda ni netrebas odgovarati jer ispadas gluplji nego sto jesiTo treba inače imati 2 fakulteta da se skuzi
90 posto vas kultorno ispituje gluposti. Pametnom je jednom dosta da pročita da je narkomanka da nema zube itd i da na osnovu toga ne ispituje dalje jer mislim da nema smisla plaćati spodobuJa sam kulturno pitao a ti ako neznas kulturno odgovoriti onda ni netrebas odgovarati jer ispadas gluplji nego sto jesi
Kako znas da ona nema zube?? Cura ima sve zube, pravis se pametan a glup si ko kurac90 posto vas kultorno ispituje gluposti. Pametnom je jednom dosta da pročita da je narkomanka da nema zube itd i da na osnovu toga ne ispituje dalje jer mislim da nema smisla plaćati spodobu
Tesko, zvacu pa da vidimo mada mislim da nijePozdrav,
Jel ovo nekadasnja tina siget /tresnjevka?
Hvala
Djevojka 34 za diskretno druženje
Brineta za druzenje 34/173/68/4.Iskljucivo moj prostorwww.oglasnik.hr
Imaš recenziju od jednog kolege, on je bio.Kakva je maserka s Borovja? Kako izgleda, da se s njom dogovoriti? Rekla mi je 40 za masažu. Dok te masira, možeš dirati?
Od tog mi je jos bolje ljubljenje. Stavim pozitivnu recenziju za jednu curu i odmah u inbox hrpa pitanja jel se ljubi.Ne razumem kak vas rajca isključivo masaža, drkica i neko diranje...
Možda smo pregrubi. Postoji ljudi koji traže "samo" to i ako pronađu pravu ponudu - super. Drago mi je zbog njih.Od tog mi je jos bolje ljubljenje. Stavim pozitivnu recenziju za jednu curu i odmah u inbox hrpa pitanja jel se ljubi.
Tako su pisali pametnjakovićuKako znas da ona nema zube?? Cura ima sve zube, pravis se pametan a glup si ko kurac
Mslm da je bilo cca 400 starih para otprilikeI koliko si platio?
Pisali su takvi kao sto si i ti, koji nikad nisu jebali! Odi kod cure pa onda pisiTako su pisali pametnjakoviću
jel ona na kraju????Tesko, zvacu pa da vidimo mada mislim da nije
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|