Opuštajuće masaže-simpatična maserka - Centar
Opustite se uz Senzualnu Relax masažu. Cijelog Vašeg tijela. Higijena i Diskrecija zajamčena Centar
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo dopisivanje odma pitati reci kaj imaš i završava priča
Da li je netko bio i riješio da kaže?? Dopisivao se ali ništa dogovorio. Volio bi čuti ako je netko riješio.
To se odjebe odmah i idemo daljePitao ali komplicira s terminom, pa ne može ona druga pa drugi dan ne može ona pa jsu na putu i tako u začarani krug
Kak hoćeš ti odlučišSlažem se , ali slike koje su poslale vuće me da ipak odradim. Zato sam pitao da li je netko uspio odraditi i da kaže svoje iskustvo i mišljenje o njima
Reci cu ti samo ovo ,neces biti razocaranSlažem se , ali slike koje su poslale vuće me da ipak odradim. Zato sam pitao da li je netko uspio odraditi i da kaže svoje iskustvo i mišljenje o njima
Nula bodova, poslao preko wappa poruku da me zanimaju detalji ponude, dobio ? kao odgovor. Što se mene tiče više me ne interesira.Jesi saznao sta, i mene zanima?
Ne isplati se ici preko moba kaze da moze sve kad dodjes kod nje i das pare druga pricaBio tko?
💋✨🔥Posebna sexy Sofija 🔥💋 ✨
Posebna sexy Sofija 170/56/3, 24 god., umiljata, vesela uvjek dobro raspoložena ceka te svom urednom prostoru. Slike…www.oglasnik.hr
Sindi je uvijek dlakava koliko ja znam, ona se nikad ne brijeVidio sam da se pisalo o njima i pisalo se da su dlakave obje. Ja sam bio kod Kie prije mjesec dana i nije bila dlakava bila je skroz obrijana. Pa me zanima da li je netko bio u zadnjih mjesec dana kod jedne od njih dvije i da li su dlakave ili obrijane?
Zasto ?Izbjegavaj tu ekipu
Slažem se , ali slike koje su poslale vuće me da ipak odradim. Zato sam pitao da li je netko uspio odraditi i da kaže svoje iskustvo i mišljenje o njima
Kod nje može sex oduvijek jebao sam je više puta čak i u paru sa nekom starom dronfuljom i još jednom kojoj neznam ime tako da Ruža se praši samo takoKad joj treba vise love onda moze i sex.
PA nije Maja dala oglas da se dopisuje ..
Da li je netko bio i riješio da kaže?? Dopisivao se ali ništa dogovorio. Volio bi čuti ako je netko riješio.
Slažem se sa svakom riječi.PA nije Maja dala oglas da se dopisuje ..
Nije to Modra Lasta jebote..
150e na sat
Dogovorite vrijeme ..kaze ti lokaciji ..i to je to .
Meni osobno..osvjezenje na sceni..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|