Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bolje izbjegavati, ha?!To je strankinja. Imala je prije na EGE oglas ali ne znam da li je ovo fejk oglas.
Ak je to ona, imala je na EGE oglas. Meni je bilo super kod nje, mislim da sam pisao.To je strankinja. Imala je prije na EGE oglas ali ne znam da li je ovo fejk oglas.
Zato što za 150€ ćeš jebat izgledom kao one,a kod njih ćeš ostaviti 100€ i biti će ti žaoZasto ?
kaj joj pička zlatna pola sATA 60 SAT 100 EURA KAJ OVE MISLE BAHATE I NADUbudne a neznaju kaj je pravi sex ne znaju ga ni prav popušiti120 € 30 min a 200 € 60
na EGE samo uZAgrebu ih ima cca 800 i nešto kusur i sve stanjkinje od brazila,paname canade iz cillog svijeta pola sata 150 eura pa nadalje baš ste jadnici nepismeni,u varaždinu ih pet mali grad de se zna ko koga doslovno jebe ,i na EGE sve brazilke itd.baš ste jadniavi koji reklamirate EGE ste jadnici nepismeni ajde
I koliko si platio?https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/tvoja-blondina-milf-oglas-5015231
Recenzija! Provjereno jucer!
Bio u zg-u nazvo u 16:25cca receno u pet dosao saceko posto sam bio u blizinu, (17:15) dolazak u stan
Upoznavanje ugodno,cistoca profi levl
Naravno najprije tusiranje cisti rucnici te "obavljanje posla"
Vrlo ugodna atmosfera od razgovora,prvog utiska od ulaska kroz vrata bez napetosti stresa...
Cijena prihvatljiva
Usluga vrhunska meni rekla da ima 45god,cca po meni 3-4 kg viska nista extra ugodna pod rukom
Oral bez,sex sa ,69 omogucen,ljubljenje moguce
"Kraj" u usta
Kakve veze ima EGE s nepismenošću?avi koji reklamirate EGE ste jadnici nepismeni ajde
vjerovatno je na sebe mislioKakve veze ima EGE s nepismenošću?
Nora nisam bio ali sam kontaktirao i traži za pola sata 90 eura a za 1 sat 170 eura.Nora 19, još jako kratko u u gradu. novi whatsupp
Norica te poziva prije blagdana na druženje uz opuštajuću atmosferu. Izvorni whatsupp mi ukinut pa se danas javljate…www.oglasnik.hr
Mlada i iskusna curka željna zabave, samo ozbiljni klijenti😉
Brineta 22 god, mlada ali iskusna ;) Ispunjava sve tvoje želje (vruća masaža sa o./ručnim završetkom, erotski plesovi,…www.oglasnik.hr
Paula😈❤️
Imam 22 godine i željna sam druženja s tobom u mom stanu😫💦 Odgovaram isključivo na Whatsapp poruke! Vidimo se uskoro😋❤️www.oglasnik.hr
Je tko bio s njima?
Noru izbjegavaj ..... narkomankafejk fotke ko kuća
A kako znate da je Nora narkomanka?Noru izbjegavaj ..... narkomanka
To treba inače imati 2 fakulteta da se skuziA kako znate da je Nora narkomanka?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|