Škorpion1981
Active member
Ljudi jel zna netko što je s Čanićeva Girl?!
Ni traga ni glasa od nje.
Ni traga ni glasa od nje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokušaj preko WhatsApp a...Mlada Tina
Mlada Tina 20g. Poziva Vas na druženje u svom prostoru. Higijena i tuš kod mene. Diskrecija zagarantirana. Molim samo…www.oglasnik.hr
Navedeni telefon je nedostupan
PrevaraPokušaj preko WhatsApp a...
Nije prevara. Otisla je, na WA pise da se vraca za par dana.Prevara
Bila je neka recenzija da nije bas nestoOvaj oglas je već duže aktualan, zanima me jel bio netko?
Ugodno druženje🥰😍🥰😍
Nježna 46 god.160/58/3 pruža ugodna druženja uz 100% higijenu i diskreciju.!Slike 100 % moje !Bez poruka molim !www.oglasnik.hr
Imaš moju recenziju o dotičnoj. Volio bih reći da ima bar jedna pozitivna stvar i (skoro) svakoj mogu ženi u ovom poslu naći bar jedan plus ili neku svijetlu točku, ali za ovu brate stvarno ne mogu...Ovaj oglas je već duže aktualan, zanima me jel bio netko?
Ugodno druženje🥰😍🥰😍
Nježna 46 god.160/58/3 pruža ugodna druženja uz 100% higijenu i diskreciju.!Slike 100 % moje !Bez poruka molim !www.oglasnik.hr
Ja bi rekao da je to prevaraLucija, 25
Pozdrav, ovdje Lucija, mirna i normalna cura ali vatrena i luda. Ispunjavam i najludje zelje i samnom ne mozete…www.oglasnik.hr
Zna netko nes o ovoj curi? Jel bio netko?
Sta midlife,treba mi vrenena ,Ali treba ih uvatiti i karati kao rodjene zeneJa bi rekao da je to prevara
Ma nije mi sto varaju, sve su nas bar jednom prevarili. Nego sto stave dobru picku na internet.. Mi se ponadamo evo je nova sacemo da je oderemo. Onaj homos sto kaci oglase, vice hoce bonove. Pa j... l.. m... Da mi padne saka. Treba ih uvatiti. Probo sam vec nego sto dok mu ja udjem u telefon. On kurva vec prevari nekog ugasi taj broj. Jebo sam mu mamu lociracu ga sigrno. Ne bio mu u koziBro znas sta treba da uradimo,ja znam dosta o kompjuterima.imam dosta programa. Treba locirati te prevarante,i da nas nekoliko kad ga lociram da odemo da ga uvatimo da ga silujemo kao kuravu. Ne radi to 100 ljudi to je par njih koji samo vrte oglase
Meni čim spomene obnove, za mene je prekrižena. Veliki problem su također i one koje svaki dan naštancaju par divljih oglasa, a kad dođeš kod nje, nula bodova. Platiš ju i ne da onako kako želiš, već lupeta po svojem. A sigurno ista osoba ima i do 10 oglasa na PO. Na dnevnoj bazi štampa novi. Zoveš ju na sve, ne otvara poziv.Ma nije mi sto varaju, sve su nas bar jednom prevarili. Nego sto stave dobru picku na internet.. Mi se ponadamo evo je nova sacemo da je oderemo. Onaj homos sto kaci oglase, vice hoce bonove. Pa j... l.. m... Da mi padne saka. Treba ih uvatiti. Probo sam vec nego sto dok mu ja udjem u telefon. On kurva vec prevari nekog ugasi taj broj. Jebo sam mu mamu lociracu ga sigrno. Ne bio mu u kozi
To isto bro, koliko sam puta dosao ona bro ne da ne izgleda kao na slikama nego tripujem da sam pogresio stan, onda mi truba da odem kad sam vec toliko iscimo. Izjebem je preko kurca, kazem sledeci put necu i opet isto ma idi smorim se svaki put. Ma poceo sam sad da ih zovem i da ih napusavam, ne verujem kako su skupe bro od cega im je picka od zlata. U Spanjolskoj platim celu noc 250e ovde sat vremena uzas, jos bolje picke 100puta nego ovde. Razocaran samNe obnove, nego bonove.
Sigurno su uništene od tvojih pozivaTo isto bro, koliko sam puta dosao ona bro ne da ne izgleda kao na slikama nego tripujem da sam pogresio stan, onda mi truba da odem kad sam vec toliko iscimo. Izjebem je preko kurca, kazem sledeci put necu i opet isto ma idi smorim se svaki put. Ma poceo sam sad da ih zovem i da ih napusavam, ne verujem kako su skupe bro od cega im je picka od zlata. U Spanjolskoj platim celu noc 250e ovde sat vremena uzas, jos bolje picke 100puta nego ovde. Razocaran sam
Normalno boli nju picka, al dam joj kurac 250eSigurno su uništene od tvojih poziva
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|