To i mene zanima, zvao sam ju i po glasu mislim da nijehttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-plavusa-sa-slika-oglas-5496828 jel ovo talia/tai koja je radila u salonu na žumberačkoj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To i mene zanima, zvao sam ju i po glasu mislim da nijehttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-plavusa-sa-slika-oglas-5496828 jel ovo talia/tai koja je radila u salonu na žumberačkoj?
Ne znam je li to ona, ali znam da Talia sada više nije u Žumberačkoj, već je na novoj adresi zajedno sa Alisom.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-plavusa-sa-slika-oglas-5496828 jel ovo talia/tai koja je radila u salonu na žumberačkoj?
Nije to ona.Diskretno druženje u dvoje sa djevojkom sa fotkica.
Brineta za druzenje,34/173/68/4.www.oglasnik.hr
Jel se to možda Tina Siget vratila
Jel netko bio kod te kakva je ja zvao jucer popodne mob joj bio iskljucenNije to ona.
Pod kojim imenom da tražim recenziju?Imaš moju recenziju o dotičnoj. Volio bih reći da ima bar jedna pozitivna stvar i (skoro) svakoj mogu ženi u ovom poslu naći bar jedan plus ili neku svijetlu točku, ali za ovu brate stvarno ne mogu...
Pa ta očito voli starije muškarce od sebe
Koja sad pak ovo?!
Pa po naslovu oglasa mi se čini da voli starijeIli mlađe... Par dana je oglas aktivan.
Ne, nego bi vuk prije pojeo Crvenkapica, ali je ipak pojeo prije staru babu...Pa po naslovu oglasa mi se čini da voli starije
Ma meni se čini da si ti glup ali dobro. piše da je mlađe slađe da bi prvo crvenkapicu ali nije slađe pa je baku znači voli starije muškarce jer to želi reći da joj mlađi nisu slađi (zanimljivi)Ne, nego bi vuk prije pojeo Crvenkapica, ali je ipak pojeo prije staru babu...
Ne, nego si ti glup, jer još uvijek ne kužiš da se imenica i pojam VUK odnosi na klijente. Što znači da oni koji kod nje dolaze trebaju više nju, nego mlađe koke?! Capisci amico????Ma meni se čini da si ti glup ali dobro. piše da je mlađe slađe da bi prvo crvenkapicu ali nije slađe pa je baku znači voli starije muškarce jer to želi reći da joj mlađi nisu slađi (zanimljivi)
Možda si u pravu a možda i nisi. ona najbolje zna što je htjela sa tim reći. Ali nazovi je i pitaj pa češ najbolje znati.Ne, nego si ti glup, jer još uvijek ne kužiš da se imenica i pojam VUK odnosi na klijente. Što znači da oni koji kod nje dolaze trebaju više nju, nego mlađe koke?! Capisci amico????
Možda si u pravu a možda i nisi. ona najbolje zna što je htjela sa tim reći. Ali nazovi je i pitaj pa češ najbolje znati.
Pod kojim imenom da tražim recenziju?
Ok koja bi mogla biti na koju ti baca glasNazvao. Starija teta preferira mlađe i svoje dobi. Pitam za godine, kaže sve mi piše. Ali nekako mi djeluje poznato glas.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|