RoadRunner
Member
O kojoj daješ recenziju?Ova "top ribica iz Španskog" ,pitam jer recenzija ispod je odlična,i privukla moju pažnju,a i u blizini sam ,pa bih otišao 
Hvala na odgovoru

Hvala na odgovoru

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, to je dobro pitanje, pojavio se i drugi oglas na isti broj. Dakle, dobio sam je na +385997401510. Zvao sam i s ulaza, dakle nije da netko drugi dogovara. Radi se o vitkoj crnki ispod 30g, prirodne cice recimo 3. Ono po cemu je sigurno mozete prepoznat je tetovaza u bikini zoni, ima srce u kojem je slovo M.O kojoj daješ recenziju?Ova "top ribica iz Španskog" ,pitam jer recenzija ispod je odlična,i privukla moju pažnju,a i u blizini sam ,pa bih otišao
Hvala na odgovoru![]()
Sjecam se tvoje recenzije. Ova sad je bila bas OK, cak mi je bilo malo zao jer sam dosao nadrkan, tamo se nesto cjenkaoni na kraju nisam ostavio baksu, a mala je bila korektna cijelo vrijeme. Mislim, nisam sad ja bio nesto bezobrazan, ali ona je dizala atmosferu i bas me izvukla iz beda, gadno me bila sje*** ova druga, znate kak je to kad se cijeli dan palis i onda propadne ne tvojom greskom.Ja kad sam bio kod te male prije neke 2g bia je katastrofa ruke joj bile sve ispikane od igle ona bila sva blijeda vani bilo 30 stupnjeva ona se sva tresla i pokrila dekom dok ga mi pusila mislim da je bila u nekoj krizi od droge samo mi ga popusila i otisao sam od nje
Ma nema veze, zajebo sam se sam jer sam znao da ce me zajebat, al svi mi nekad napravimo gresku kad nas ponesu emocije. Ne znam kakve, slozila se neka cudna situacija al to moram zadrzat za sebe.Koja te to zajebala?
Sto dalje od tog nadrogirani pimpn u drugoj prostoriji u sred akcije mi je upao u sobu i počeo vikatiDa li je netko bio?![]()
Top ribica sa Španskog te čeka da dođeŠ na nezaboravan provod! Kiss
Prekraasna tamnaa crnokosa slatkica te poziva na nezaboravan provod . Pružam odličnu body to body masažu i nezaboravno…www.oglasnik.hr
Što dalje od njeO kojoj daješ recenziju?Ova "top ribica iz Španskog" ,pitam jer recenzija ispod je odlična,i privukla moju pažnju,a i u blizini sam ,pa bih otišao
Hvala na odgovoru![]()
Decki,Što dalje od nje
Pa to je jedno te ista cura
A valjda starija. Mlađa nije imala znakove osim zamotane ruke.koja je narkićka, ova mlađa?
kupi si naocale ako ti ove nisu iste, bjezite ljudi od te narkomanije![]()
Sexy maserka s Prečkog
Zgodna mlada djevojka sam koja ima 34 god ii uzivam u druzenju sa muskom gospodom. Visoka sam 175/ 60 kg / grudi broj…www.oglasnik.hr
![]()
Top ribica sa Španskog te čeka da dođeŠ na nezaboravan provod! Kiss
Prekraasna tamnaa crnokosa slatkica te poziva na nezaboravan provod . Pružam odličnu body to body masažu i nezaboravno…www.oglasnik.hr
Ma nije ista cura, vidis da se navodi 24g i 34g. Ja sam bio kod ove mlađe.
Problem je sto koriste isti broj telefona, ocito rade u smjenama. Ja sam bio popodne.
Istinakupi si naocale ako ti ove nisu iste, bjezite ljudi od te narkomanije
Nikako da se javi na telefon.![]()
Jel bio itko kod ove? Jesu njene slike, kako masira?
Imam naocale.kupi si naocale ako ti ove nisu iste, bjezite ljudi od te narkomanije
Ak kamo da bjezimo? U cijeloj ponudi nema takva mlađa cura, Beograđanka je otisla, Nora i Nera vam ne valjaju (kod Nore nisam bio, Nera mi bila super), ona mala u Stenjevcu je OK ali ne moze se mjeriti s ovom iz Preckog.Istina
To ti je jedna te ista zenska. Jbg, bio si kod narkomanke.Imam naocale.
Ak kamo da bjezimo? U cijeloj ponudi nema takva mlađa cura, Beograđanka je otisla, Nora i Nera vam ne valjaju (kod Nore nisam bio, Nera mi bila super), ona mala u Stenjevcu je OK ali ne moze se mjeriti s ovom iz Preckog.
Definitivno ima dvije cure (mozda ne na slikama), ja sam bio s ovom mlađom, i stvarno ne znam jel ikakva narkomanija u igri kod nje. Jedino sto se valjda druzi s ovom drugom. A cura mi je bila super, top ponude kod nas.
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|