Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam kulturno pitao a ti ako neznas kulturno odgovoriti onda ni netrebas odgovarati jer ispadas gluplji nego sto jesiTo treba inače imati 2 fakulteta da se skuzi
90 posto vas kultorno ispituje gluposti. Pametnom je jednom dosta da pročita da je narkomanka da nema zube itd i da na osnovu toga ne ispituje dalje jer mislim da nema smisla plaćati spodobuJa sam kulturno pitao a ti ako neznas kulturno odgovoriti onda ni netrebas odgovarati jer ispadas gluplji nego sto jesi
Kako znas da ona nema zube?? Cura ima sve zube, pravis se pametan a glup si ko kurac90 posto vas kultorno ispituje gluposti. Pametnom je jednom dosta da pročita da je narkomanka da nema zube itd i da na osnovu toga ne ispituje dalje jer mislim da nema smisla plaćati spodobu
Tesko, zvacu pa da vidimo mada mislim da nijePozdrav,
Jel ovo nekadasnja tina siget /tresnjevka?
Hvala
Djevojka 34 za diskretno druženje
Brineta za druzenje 34/173/68/4.Iskljucivo moj prostorwww.oglasnik.hr
Imaš recenziju od jednog kolege, on je bio.Kakva je maserka s Borovja? Kako izgleda, da se s njom dogovoriti? Rekla mi je 40 za masažu. Dok te masira, možeš dirati?
Od tog mi je jos bolje ljubljenje. Stavim pozitivnu recenziju za jednu curu i odmah u inbox hrpa pitanja jel se ljubi.Ne razumem kak vas rajca isključivo masaža, drkica i neko diranje...
Možda smo pregrubi. Postoji ljudi koji traže "samo" to i ako pronađu pravu ponudu - super. Drago mi je zbog njih.Od tog mi je jos bolje ljubljenje. Stavim pozitivnu recenziju za jednu curu i odmah u inbox hrpa pitanja jel se ljubi.
Tako su pisali pametnjakovićuKako znas da ona nema zube?? Cura ima sve zube, pravis se pametan a glup si ko kurac
Mslm da je bilo cca 400 starih para otprilikeI koliko si platio?
Pisali su takvi kao sto si i ti, koji nikad nisu jebali! Odi kod cure pa onda pisiTako su pisali pametnjakoviću
jel ona na kraju????Tesko, zvacu pa da vidimo mada mislim da nije
Sta te zanimaNetko bio kod Dee?
Ima tko kontakt od Male Tine?
Koje Tine?Ima tko kontakt od Male Tine?
Može u poruci?
Tel: 064/677-677
|
|
|