Imam ja. Preskupa za to kak zgleda i kak radi. Za manje para jebes utegnute curke od 25 godina. Da je cijena manja bila bi oke ponuda, al za ove pare....hvala neSpremam se i ja kod nje. Jel ima tko iskustva s njom kakvog?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ja. Preskupa za to kak zgleda i kak radi. Za manje para jebes utegnute curke od 25 godina. Da je cijena manja bila bi oke ponuda, al za ove pare....hvala neSpremam se i ja kod nje. Jel ima tko iskustva s njom kakvog?!
Koliko traži uopće sad?!Imam ja. Preskupa za to kak zgleda i kak radi. Za manje para jebes utegnute curke od 25 godina. Da je cijena manja bila bi oke ponuda, al za ove pare....hvala ne
Za dobru lovu sveKoja od naših cura daje guzu ?
Ajde daj linkove od tih utegnutih curki od 25g. Jedina koja spada u tu kategoriju je ona Jedinstvena, ali ta je Srpska Ciganica.Imam ja. Preskupa za to kak zgleda i kak radi. Za manje para jebes utegnute curke od 25 godina. Da je cijena manja bila bi oke ponuda, al za ove pare....hvala ne
Mislim da nije romkinja. Bio sam kod nje prije 6 mjeseci dok je bila nova u Zg, i rekla mi je da je iz Vojvodine, ako se dobro sjećam iz NS. A tamo je pravi melting pot, izmiješalo se dosta naroda, a žena ni nema ništa od tipično romskog naglaska i ponašanja. Egzotična je u svakom slučaju.Ajde daj linkove od tih utegnutih curki od 25g. Jedina koja spada u tu kategoriju je ona Jedinstvena, ali ta je Srpska Ciganica.
Ruža iz ljubavi na seluPrivlačna crnka 42. godine
Lijepog lica, duge crne kose, privlačna dama, pružit će vam samo kvalitetnu masažu, sa sretnim završetkom. Dođite, bit…www.oglasnik.hr
Atraktivna crnka
Masaža - atraktivna crnka ! Atraktivna crnka za svaku dob, svako mjesto, u svako vrijeme. Samo za ozbiljnu gospodu.…www.oglasnik.hr
Jel bio tko kod nje?! Po slikama, mislim da je ista osoba i da se nalazi u Zapruđu negdje?!
Kaj je to ona?!????Ruža iz ljubavi na selu
DaKaj je to ona?!????
Kad joj treba vise love onda moze i sex.Ruža iz ljubavi na selu
Senzualna plavuša
Senzualna plavuša za pristojne i diskretne muškarce. Ugodan ambijent. Bez SMS-awww.oglasnik.hr
Jel ovo nesto novo? Neki info?
Tak sam si i mislioNije, to je Lucija.
A Lucija je?Tak sam si i mislio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|