Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reci ti njemu da ćeš ga tužit za lažno predstavljanje i nek odjebe prevarantSad mi neki lik pretio. Kontaktiro par cura na wap, htjeo da idem kod neke mlade i svaka mi kaze bon i ajd seenam ja i javim se jednoj i prvo posalje cenik i onda mi se predstavi covjek da je iz neke agencije i da sam prevarant da samo pisem i nikad ne uzimam i kako ce me leakovat sve moje kontakte i pisat jim i kaze da znam ko sam i navede moje ime(sto pise na wap profilu) i kaze da ako nece da leakuje poruke sto sam piso mojim kontaktima da moram da mu posaljem 3 bona po 50€. Sta vi kazete na to? Mislim pare mu necu slat logicno ali da samo seenam ili?
Sto hvala ? 90% ti je lažnih oglasa .Jel tko bio sa ovima neka iskustva ? Hvala unaprijed
![]()
Striptiz ❤ 🎸momačke , rođendani , eventi ❌️ slike moje ‼️ ❤ ❤
🛑❌❌SEX STROGO ISKLJUČEN ❌❌🛑 ‼️‼️Momačke privatno kod vas, radi cura sa puno iskustva ❤️❤️ , razni kostimi i popratna…www.oglasnik.hr
![]()
Atraktivna Tamara
Atraktivna Tamara. Manekenski tip, dolazi isključivo u vas prostor. Molim bez smswww.oglasnik.hr
![]()
Teodora slike 100% prave
Bok imam 29 god družila bi se sa galantnom gospodom u vašem prostor. Slike su prave bez neugodnih iznenadjenja! Ne…www.oglasnik.hr
![]()
Za tmurne dane i besane noći !
Nina 168/56/3, 34 god., družila bi se sa situiranom gospodom. Isključivo Vaš prostor. 100% diskrecija. MOLIM BEZ SMS-a.www.oglasnik.hr
![]()
Atraktivna Lana
Atraktivna Lana, nudi ugodno druženje u dvoje, isključivo u Vašem prostoru.www.oglasnik.hr
![]()
Tina 23 g.
Zgodna mlada brineta, isključivo Vaš prostor. Slika moja. Diskrecija 100%. Zagrebwww.oglasnik.hr
Hvala
javio se preko wappa i dogovorio sve, došao na lokaciju i ne javlja se..![]()
Nova Dama u Gradu
Nudim masaže cijelog tijela ( sportska /klasicna) sa happy endom u svom ugodnom ambijentu. Sex je isključen! Javiti se…www.oglasnik.hr
šta ste bili ugovorili?
Vjerojatno a bon na iništa ste bili ugovorili?
Vjeruj mi da nije. To je ona anoreksicna dalmatinkaPa jel ova bas tako dobra kad ju zovem vec par dana i nikako je dobiti ?![]()
Ciara nova u Zagrebu i samo na kratko
Hej ja sam Ciara imam 26 godine. Bivša manekenka i nudim ti ugodno i opušteno druženje u svom prostoru.www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|