Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitao sam ju za broj, nije ga dala.Daj broj
Ne tako direktno, prvo sam je pozvao na kavu.Kako si ju odradio
Pitao hoce se jebat i pristala
30e nisam imao više jer plaćam sve karticom.Kolko si ju platio??
Ehhh,Majo….E ovak, buduci da sam od strane frendice dobila info da sam opet tema kod vas ocajnih zauvijek samaca da rijesimo enigmu jos jednom... Ne mozete me dobiti jer ne radim taj posao vecj ako dugo vremena, bas nikako, i ne, nikada me vise necete dobit jer imam love i vise nego dovoljno. I da, ako cete mi bilo kako kao obicno stvarat probleme u zivotu na bilo koji nacin osvetit cu vam se unistavajuci vam zivot...iskreno zalim svaku curu koja je primorana raditi ovaj posao, pogotovo u Hrvatskoj, pogotovo s vama. Caoos... Admine blok me i dobro pazi tko sta privatno objavljuje jer znas da tuzba slijedi... Odjava
E moj kume ćelave ti gume. Imaš gore da odabereš drzavu i grad i onda nađeš a na whatsapp se javiš. Imaš temu koja se na taj ege odnosi https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/brazilke-latine-ukrainke-i-ostale-strankinje-u-hr.1579/Pozz svima… budući da je PO postao teska muljaza, ni jedna nema svoje slike i tocne opise, odnosno kada dođeš na vrata dočeka te netko tko je ili 10-15 godina stariji ili ima 15-20kg više, odlučio sam se malo posjetiti EGE, pa ako netko ima iskustva i okušao se molim za pomoć.. kako vidjeti koja je trenutno u Zagrebu i kako ih je najlakše kontaktirati i dogovoriti… budući da su naše prevare još i abnormalno poskupile, a ne vrijede ni upola za koliko se nude… molim za pomoć oko EGE, pa da barem za malo više para dobijem nešto što mi se sviđa… hvala
Fala burazE moj kume ćelave ti gume. Imaš gore da odabereš drzavu i grad i onda nađeš a na whatsapp se javiš. Imaš temu koja se na taj ege odnosi https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/brazilke-latine-ukrainke-i-ostale-strankinje-u-hr.1579/
Svi koji povremeno idu u Bauhaus mogu ih vidjeti,nalaze se vise manje pored ulaza ili hodaju po parkingu,nekad je samo jedna,nekad viseNe rade na odjelu, bile su u kupovini.
Tako da mislim da nisu tamo često, a i rekla je da se ne bavi time iako ne vjerujem baš.
Stari,dobio si kaj si htio…Javila se!!!To je i bila poanta da se javi. Samo kaj je nabrijana na ljude koji joj nezele zlo... Nismo mi svi debili ko ni sta sve cure sa PO nisu luđakinje i narkomanke...
Hodaj tamo pa promatraj par dana.Pa kaj prose tam ili...??? Nekuzim
Jebale vas ciganke, navalili ko sivonje, ko da nema dobrih pickiMa da dobro, u pravu si i to kaj velis kaj me boli kurac... Bas cu si malo t ruda dati blizu mi je Bauhaus...
Tako je, ako ti je blizu kad tad će se pojaviti.Ma da dobro, u pravu si i to kaj velis kaj me boli kurac... Bas cu si malo t ruda dati blizu mi je Bauhaus...
Kćeri su dobre, mama im nije baš nešto.Defakto pod nosom... Jel dobro zgleda cigančica??
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|