Gospoda je san snovaBog stobom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gospoda je san snovaBog stobom
Nemoj srećo, nemoj danas....https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/izazovna-plavusa-u-najboljim-godinama-oglas-5317041
Jel bio itko kod ove zene? Ako netko ima iskustva?
Upisi u tražilicu Sanja Srpkinja…❤️ Druženje kod mene ❤️
175/64/5/42 Za ozbiljnog i konkretnog.Na sms ne odgovaram.Ne šaljem slike.www.oglasnik.hr
Pozdrav ekipa, znam da je netko već pisao recenziju za ovo al ne mogu pronać, stavim link nema rezultata.
Ugl iskustvo i cijena?
70 EUR❤️ Druženje kod mene ❤️
175/64/5/42 Za ozbiljnog i konkretnog.Na sms ne odgovaram.Ne šaljem slike.www.oglasnik.hr
cijena?
1h ili 30min70 EUR
120 eura,KrugeNema broja mobitela nego mail tak da mislim da nista od tog prevara
30min1h ili 30min
Bolje ne❤️ Druženje kod mene ❤️
Pozdrav ekipa, znam da je netko već pisao recenziju za ovo al ne mogu pronać, stavim link nema rezultata.
Ugl iskustvo i cijena?
To nije njen oglasVecer ekipa, novi sam tu ali se vec sig 15 god bavim ovim sportom... Imam pitanje mozda neko od vas starih igraleca nesto zna o toj curi. Zadnje sta znam bila je na N. Cesti u zgradi do placa sa plavim krovom i predstavila mi se ko maja bucmasta je cura sad brijem da ima 30 god cca! prije cca 5god! Prije toga je bila na kranjcevicevoj a i dan danas vidim njene slike na jednom oglasu
To bi mogla biti jedna poznata forumašicaVecer ekipa, novi sam tu ali se vec sig 15 god bavim ovim sportom... Imam pitanje mozda neko od vas starih igraleca nesto zna o toj curi. Zadnje sta znam bila je na N. Cesti u zgradi do placa sa plavim krovom i predstavila mi se ko maja bucmasta je cura sad brijem da ima 30 god cca! prije cca 5god! Prije toga je bila na kranjcevicevoj a i dan danas vidim njene slike na jednom oglasu
Maja iz KranjčevićeveVecer ekipa, novi sam tu ali se vec sig 15 god bavim ovim sportom... Imam pitanje mozda neko od vas starih igraleca nesto zna o toj curi. Zadnje sta znam bila je na N. Cesti u zgradi do placa sa plavim krovom i predstavila mi se ko maja bucmasta je cura sad brijem da ima 30 god cca! prije cca 5god! Prije toga je bila na kranjcevicevoj a i dan danas vidim njene slike na jednom oglasu
Stavi taj oglas tu da vidimoVeli ti da i dan danas gledam slike od te maje na tuđem oglasu
Na istu mislimo, sarmantna dama koristi njene slikeVeli ti da i dan danas gledam slike od te maje na tuđem oglasu
Daj brojDal je imao još tko iskustva sa 3 ciganke u bauhausu na jankomiru?
Mama i 2 kćeri al izgledaju jebeno.
Ja odradio danas jednu kćer u wc-u.
Kako si ju odradioDal je imao još tko iskustva sa 3 ciganke u bauhausu na jankomiru?
Mama i 2 kćeri al izgledaju jebeno.
Ja odradio danas jednu kćer u wc-u.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|