Bauhaus zitnjak iliSvi koji povremeno idu u Bauhaus mogu ih vidjeti,nalaze se vise manje pored ulaza ili hodaju po parkingu,nekad je samo jedna,nekad vise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bauhaus zitnjak iliSvi koji povremeno idu u Bauhaus mogu ih vidjeti,nalaze se vise manje pored ulaza ili hodaju po parkingu,nekad je samo jedna,nekad vise
Fala buraz
Hvala još jednom za savjet… jucer uspio sve organizirati.. nasao 2 cure koje su mi zapele za oko na EGE… dogovor jako jednostavan.. u par minuta sve… svaka po pola sata za 150 europskih…sada sam tek siguran da ću si na plavi oglasnik sam postaviti blokadu pristupa… na EGE placas ono sto i vidis i dogovoris sa osobom direktno… GFE iskustva ko ih voli i udaranje sa curama koje su super hot i stvarno liče na one za koje se predstavljaju na slikama.. svakako tko zeli udarat nesto sto ga bas pali… svaka preporuka… groblje u PO ide outE moj kume ćelave ti gume. Imaš gore da odabereš drzavu i grad i onda nađeš a na whatsapp se javiš. Imaš temu koja se na taj ege odnosi https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/brazilke-latine-ukrainke-i-ostale-strankinje-u-hr.1579/
Nije bas da dogovaras direkt sa njima ali se brzo dogovori.Hvala još jednom za savjet… jucer uspio sve organizirati.. nasao 2 cure koje su mi zapele za oko na EGE… dogovor jako jednostavan.. u par minuta sve… svaka po pola sata za 150 europskih…sada sam tek siguran da ću si na plavi oglasnik sam postaviti blokadu pristupa… na EGE placas ono sto i vidis i dogovoris sa osobom direktno… GFE iskustva ko ih voli i udaranje sa curama koje su super hot i stvarno liče na one za koje se predstavljaju na slikama.. svakako tko zeli udarat nesto sto ga bas pali… svaka preporuka… groblje u PO ide out
Sa kim god da je dogovor… dosao sam kod osobe za koju sam i odlucio… definitivno za ponovitNije bas da dogovaras direkt sa njima ali se brzo dogovori.
Bodovi.. pol sata prije pošalje poruku za kupiti bonJel netko bio, da potvrdi za bonove jer je javljanje na wappIvana 😘 Javite se !
Atraktivna mlada dama. Slike su moje, moj prostor, za mladu i stariju gospodu. Parking, higijena i diskrecija. 170/54/3…www.oglasnik.hr
Hvala, tak sam i mislio.Bodovi.. pol sata prije pošalje poruku za kupiti bon
Koooji k, poglete kaj se sakrilo iza onog oglasa di su bile slike fine mlade cure.Ova izgleda novo, jel netko bio ili je neka stara sa novim oglasom
Slike izgledaju dosta autentično💋Neodoljiva Novoooo💋
Neodoljiva 22 god grudi 4 ti pruža nezaboravna druženja MOJ PROSTOR MOJE FOTKE. NE SMS NE SKRIVENI 097/ 6649-551www.oglasnik.hr
Jbt, do Laure je tesko doci, par dana mob isklucen, pa kad je upaljen nema vise termina...moranda je predobra kad je puna non stop...ali probam i danas naravnoBio kod vrckave plavuše,
Kod otvaranja vrata wooow....akcija ipak nije na nivou da mogu reci nesto predobro....pusenje solidno bez, jebacina mozes nabijati.....mislim da ima ciganske krvi....danas idem kod Laure pa da javim kakva je ona
Cura jedva punoljetna, mršava u 3 pm, stan smrdi po znoju i duhanu, makar sam pušač ovo je bilo UŽAS.Par - Promatranje uživo ili online druženje
Dečko 24, djevojka 18, promatranje u nasem prostoru! Moguce i online druženje cam2cam Nas prostor, Diskrecija 100%.…www.oglasnik.hr
To je cura iz ovog oglasnika.. čini mi se korektno
Ima velike sise, face nije nešto, akcija onako, pušenje isto, adresa Miramarska❤️ Druženje kod mene ❤️
175/64/5/42 Za ozbiljnog i konkretnog.Na sms ne odgovaram.Ne šaljem slike.www.oglasnik.hr
Pozdrav ekipa, znam da je netko već pisao recenziju za ovo al ne mogu pronać, stavim link nema rezultata.
Ugl iskustvo i cijena?
Evo ja ti kazem da nisi sve zivo upiso u trazilicu.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-sexipilna-plavusa-oglas-5318551
Jel bio tko?
Sve zivo sam upisivo u trazilicu i nis nisam naso, pa ako vec ima recenzija, jebiga, ispricavam se
Jbg tolko daleko unazad nisam isaoEvo ja ti kazem da nisi sve zivo upiso u trazilicu.
Ja sam naso od prve
Poruka u temi "ZAGREB - Iskustva & recenzije"
https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-iskustva-recenzije.1431/post-177180
Izvoli
Ne ideš unazad nego kopiraš oglas u tražilicuJbg tolko daleko unazad nisam isao
Sad znam za ubuduce, hvala
CijenaIma velike sise, face nije nešto, akcija onako, pušenje isto, adresa Miramarska
70 euraCijena
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|