Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E moj kume ćelave ti gume. Imaš gore da odabereš drzavu i grad i onda nađeš a na whatsapp se javiš. Imaš temu koja se na taj ege odnosi https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/brazilke-latine-ukrainke-i-ostale-strankinje-u-hr.1579/Pozz svima… budući da je PO postao teska muljaza, ni jedna nema svoje slike i tocne opise, odnosno kada dođeš na vrata dočeka te netko tko je ili 10-15 godina stariji ili ima 15-20kg više, odlučio sam se malo posjetiti EGE, pa ako netko ima iskustva i okušao se molim za pomoć.. kako vidjeti koja je trenutno u Zagrebu i kako ih je najlakše kontaktirati i dogovoriti… budući da su naše prevare još i abnormalno poskupile, a ne vrijede ni upola za koliko se nude… molim za pomoć oko EGE, pa da barem za malo više para dobijem nešto što mi se sviđa… hvala
Fala burazE moj kume ćelave ti gume. Imaš gore da odabereš drzavu i grad i onda nađeš a na whatsapp se javiš. Imaš temu koja se na taj ege odnosi https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/brazilke-latine-ukrainke-i-ostale-strankinje-u-hr.1579/
Svi koji povremeno idu u Bauhaus mogu ih vidjeti,nalaze se vise manje pored ulaza ili hodaju po parkingu,nekad je samo jedna,nekad viseNe rade na odjelu, bile su u kupovini.
Tako da mislim da nisu tamo često, a i rekla je da se ne bavi time iako ne vjerujem baš.
Stari,dobio si kaj si htio…Javila se!!!To je i bila poanta da se javi. Samo kaj je nabrijana na ljude koji joj nezele zlo... Nismo mi svi debili ko ni sta sve cure sa PO nisu luđakinje i narkomanke...
Hodaj tamo pa promatraj par dana.Pa kaj prose tam ili...??? Nekuzim
Jebale vas ciganke, navalili ko sivonje, ko da nema dobrih pickiMa da dobro, u pravu si i to kaj velis kaj me boli kurac... Bas cu si malo t ruda dati blizu mi je Bauhaus...
Tako je, ako ti je blizu kad tad će se pojaviti.Ma da dobro, u pravu si i to kaj velis kaj me boli kurac... Bas cu si malo t ruda dati blizu mi je Bauhaus...
Kćeri su dobre, mama im nije baš nešto.Defakto pod nosom... Jel dobro zgleda cigančica??
Bauhaus zitnjak iliSvi koji povremeno idu u Bauhaus mogu ih vidjeti,nalaze se vise manje pored ulaza ili hodaju po parkingu,nekad je samo jedna,nekad vise
Fala buraz
Hvala još jednom za savjet… jucer uspio sve organizirati.. nasao 2 cure koje su mi zapele za oko na EGE… dogovor jako jednostavan.. u par minuta sve… svaka po pola sata za 150 europskih…sada sam tek siguran da ću si na plavi oglasnik sam postaviti blokadu pristupa… na EGE placas ono sto i vidis i dogovoris sa osobom direktno… GFE iskustva ko ih voli i udaranje sa curama koje su super hot i stvarno liče na one za koje se predstavljaju na slikama.. svakako tko zeli udarat nesto sto ga bas pali… svaka preporuka… groblje u PO ide outE moj kume ćelave ti gume. Imaš gore da odabereš drzavu i grad i onda nađeš a na whatsapp se javiš. Imaš temu koja se na taj ege odnosi https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/brazilke-latine-ukrainke-i-ostale-strankinje-u-hr.1579/
Nije bas da dogovaras direkt sa njima ali se brzo dogovori.Hvala još jednom za savjet… jucer uspio sve organizirati.. nasao 2 cure koje su mi zapele za oko na EGE… dogovor jako jednostavan.. u par minuta sve… svaka po pola sata za 150 europskih…sada sam tek siguran da ću si na plavi oglasnik sam postaviti blokadu pristupa… na EGE placas ono sto i vidis i dogovoris sa osobom direktno… GFE iskustva ko ih voli i udaranje sa curama koje su super hot i stvarno liče na one za koje se predstavljaju na slikama.. svakako tko zeli udarat nesto sto ga bas pali… svaka preporuka… groblje u PO ide out
Sa kim god da je dogovor… dosao sam kod osobe za koju sam i odlucio… definitivno za ponovitNije bas da dogovaras direkt sa njima ali se brzo dogovori.
Bodovi.. pol sata prije pošalje poruku za kupiti bonJel netko bio, da potvrdi za bonove jer je javljanje na wapp![]()
Ivana 😘 Javite se !
Atraktivna mlada dama. Slike su moje, moj prostor, za mladu i stariju gospodu. Parking, higijena i diskrecija. 170/54/3…www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|