Hahahahahahqhqqhwh boli me k za policiju pa ne jebem se jati si među prvima na popisu, jer je evidencija složena po abecedi.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahahqhqqhwh boli me k za policiju pa ne jebem se jati si među prvima na popisu, jer je evidencija složena po abecedi.![]()
Kaj imala 20 dnevno kad izbacis mengu...nemoguceEvo mala informacija, ona uhićena srpkinja je imala 450 klijenata u mjesec dana šta policija zna, a koliko ne zna... Znači onaj ko liže kurvu, popuši 450 kurčina minimalno taj mjesec, ali opet, dobri je polizat, a kad smo već kod lizanja jel dala kome ona mala Pamela kod Holdinga da je netko liže?
A menga? 150 mjesecno da 450 je netko zabrijao opasno.wtf 15 dnevno?? nekaj tu ne štima
Nisam čuo da je…fakat je zgodna../mala..Evo mala informacija, ona uhićena srpkinja je imala 450 klijenata u mjesec dana šta policija zna, a koliko ne zna... Znači onaj ko liže kurvu, popuši 450 kurčina minimalno taj mjesec, ali opet, dobri je polizat, a kad smo već kod lizanja jel dala kome ona mala Pamela kod Holdinga da je netko liže?
Nisam čuo da je…fakat je zgodna../mala..
Koliko love traži? Još je aktivan oglas.Ova je bila u galeriji![]()
Čekam te! Voliš velike grudi i mladu curu? 😘
Brinetica savršenih oblina čeka na tebe! Nazovi me s povjerenjem! Brz dolazak! Parking osiguran. •170/70/5 20godina…www.oglasnik.hr
Jesi bio?Ova je bila u galeriji![]()
Čekam te! Voliš velike grudi i mladu curu? 😘
Brinetica savršenih oblina čeka na tebe! Nazovi me s povjerenjem! Brz dolazak! Parking osiguran. •170/70/5 20godina…www.oglasnik.hr
Imaš je na crnoj listiPozdrav,
Zna li netko možda nešto o ovoj?https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mlada-sexi-maserka-oglas-4963981
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Može info o ovoj lujki? Stalno se reklamira, a ja ljakse ne mogu nać info...
Ja mislim da Leticija ima drugačije cice. Nw znam, mislim da je nova
PrevaraJel uspio dobiti tko broj od žene iz Garešnice? Ako i je netko, mislim da će sad tamo biti centrala![]()
To su bonovi, provjereno.Pošalji broj od ove iz Garešnice
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |