Jesi bio ili?Uzaludno trošit lovu na ovu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi bio ili?Uzaludno trošit lovu na ovu
Vatrenacrnka55![]()
Sara ( stvarna maserka )
Pozdrav ekipa ja sam Sara,pružam najbolju masažicu cijelog tijela. Slikice su moje 100% Velike prekrasne grudi…www.oglasnik.hr
Jel bio tko kod nje?
Nebi rekoDragi kolege,
je li ona zaista slatka kao med?
![]()
Slatka kao med
Život je cvijet, za koji je ljubav med. :) Dođi i zasladi se u ugodnom i diskretnom prostoru. Fotke moje, kiss, kiss,…www.oglasnik.hr
Koliko godina ima i kolika je šteta?Nebi rekovise kisela ko krastavac
gdje je nestala Emanuela?Od svih njih, jedino ti Emanuela valja. I opet i ona nije bog zna sta.
Bahato nosorogovo mladunče. Debela krmača.
Nedavno ga je imala, ali ga je sad nažalost maknula. Uvijek ima prvu sliku neku mutnu u nekom rozom topukoja je to ono? ima oglas?
Pa nije valjda da ne zovete u gosteEkipa jel imate za preporuciti neku do 40 godina da dolazi u "kucni posjet"?
Moze i u inbox...
Tnx
Jel nudi vise od masaze?1. vidio tvoj post
2. upisao u trazilicu link oglasa - nasao recenzije
3. nazvao i dogovorio dolazak
4. prostor dobar, ona simpaticna, dogovorili sve na licu mjesta
5. otisao s osmijehom kuci
sve u svemu jedno od najpozitivnijih odlazaka
za sve ostalo tu su recenzije koje su od prije napisane, meni je nakon njih sve bilo jasno![]()
Jbt...450 klijenata puta 500 kn cca.prosjek 225.000 kn, cca.30-somova eura mjesečno. Znaci,kao otprilike 15-tak ministara zajedno zaradjuje mjesečno ili ovisi o "radnim danima", dnevno prosjek 15-18 klijenata,uffff...Znaci,komentiralo se kako su bahate,krate vrijeme,ne javljaju se kada je covjek na adresi,cijene lete u nebo,pola toga ne rade sto je dogovoreno,razno razne price,itd...pa ljudi,kako i nebi,sve su one manje vise s tim mjesecnim prosjekom love,znaci,pune ko' brod...strasno.Evo mala informacija, ona uhićena srpkinja je imala 450 klijenata u mjesec dana šta policija zna, a koliko ne zna... Znači onaj ko liže kurvu, popuši 450 kurčina minimalno taj mjesec, ali opet, dobri je polizat, a kad smo već kod lizanja jel dala kome ona mala Pamela kod Holdinga da je netko liže?
I mene zanima br i kako je bilo?Pošalji u inbox šefe![]()
Kako policija zna točan broj? Daj podijeli taj broj sa 30 pa vidi koliko je to dnevno.Evo mala informacija, ona uhićena srpkinja je imala 450 klijenata u mjesec dana šta policija zna, a koliko ne zna... Znači onaj ko liže kurvu, popuši 450 kurčina minimalno taj mjesec, ali opet, dobri je polizat, a kad smo već kod lizanja jel dala kome ona mala Pamela kod Holdinga da je netko liže?
povlačim što sam pitaoLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Može info o ovoj lujki? Stalno se reklamira, a ja ljakse ne mogu nać info...
A kaj misliš da nemaju i nas u evidenciji s foruma, ako misliš da nemaju onda stvarnoKako policija zna točan broj? Daj podijeli taj broj sa 30 pa vidi koliko je to dnevno.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|