freddiekroeger27
New member
povlačim što sam pitaoLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Može info o ovoj lujki? Stalno se reklamira, a ja ljakse ne mogu nać info...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
povlačim što sam pitaoLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
A kaj misliš da nemaju i nas u evidenciji s foruma, ako misliš da nemaju onda stvarnoKako policija zna točan broj? Daj podijeli taj broj sa 30 pa vidi koliko je to dnevno.
Ta nije imala vremena da ustane iz krevetaKako policija zna točan broj? Daj podijeli taj broj sa 30 pa vidi koliko je to dnevno.
wtf 15 dnevno?? nekaj tu ne štimaEvo mala informacija, ona uhićena srpkinja je imala 450 klijenata u mjesec dana šta policija zna, a koliko ne zna... Znači onaj ko liže kurvu, popuši 450 kurčina minimalno taj mjesec, ali opet, dobri je polizat, a kad smo već kod lizanja jel dala kome ona mala Pamela kod Holdinga da je netko liže?
ti si među prvima na popisu, jer je evidencija složena po abecedi.A kaj misliš da nemaju i nas u evidenciji s foruma, ako misliš da nemaju onda stvarno
Hahahahahahqhqqhwh boli me k za policiju pa ne jebem se jati si među prvima na popisu, jer je evidencija složena po abecedi.
Kaj imala 20 dnevno kad izbacis mengu...nemoguceEvo mala informacija, ona uhićena srpkinja je imala 450 klijenata u mjesec dana šta policija zna, a koliko ne zna... Znači onaj ko liže kurvu, popuši 450 kurčina minimalno taj mjesec, ali opet, dobri je polizat, a kad smo već kod lizanja jel dala kome ona mala Pamela kod Holdinga da je netko liže?
A menga? 150 mjesecno da 450 je netko zabrijao opasno.wtf 15 dnevno?? nekaj tu ne štima
Nisam čuo da je…fakat je zgodna../mala..Evo mala informacija, ona uhićena srpkinja je imala 450 klijenata u mjesec dana šta policija zna, a koliko ne zna... Znači onaj ko liže kurvu, popuši 450 kurčina minimalno taj mjesec, ali opet, dobri je polizat, a kad smo već kod lizanja jel dala kome ona mala Pamela kod Holdinga da je netko liže?
Nisam čuo da je…fakat je zgodna../mala..
Koliko love traži? Još je aktivan oglas.Ova je bila u galerijiČekam te! Voliš velike grudi i mladu curu? 😘
Brinetica savršenih oblina čeka na tebe! Nazovi me s povjerenjem! Brz dolazak! Parking osiguran. •170/70/5 20godina…www.oglasnik.hr
Jesi bio?Ova je bila u galerijiČekam te! Voliš velike grudi i mladu curu? 😘
Brinetica savršenih oblina čeka na tebe! Nazovi me s povjerenjem! Brz dolazak! Parking osiguran. •170/70/5 20godina…www.oglasnik.hr
Imaš je na crnoj listiPozdrav,
Zna li netko možda nešto o ovoj?https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mlada-sexi-maserka-oglas-4963981
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ja mislim da Leticija ima drugačije cice. Nw znam, mislim da je nova
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|