onaj_tamo
Well-known member
Kazu pjana pušiKakva si utisci za Mariju ovima iz SA? Vrijedi li ili ga otalja samo onako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazu pjana pušiKakva si utisci za Mariju ovima iz SA? Vrijedi li ili ga otalja samo onako?
Jel od Mersada Berbera?sad prodaje slike
Nek ih prodaje svom tatisad prodaje slike
Ja otisao prije 5 dana u vratio se, nece da pusi nece da drka, ne da dohvatiti do sisa, sve nesto hajde hajde i ja se naljutim bacim joj 20 KM i izadjemKakva si utisci za Mariju ovima iz SA? Vrijedi li ili ga otalja samo onako?
Kakva budala od žene haha nemoš vjvJa otisao prije 5 dana u vratio se, nece da pusi nece da drka, ne da dohvatiti do sisa, sve nesto hajde hajde i ja se naljutim bacim joj 20 KM i izadjem
Odakle si izašao?Ja otisao prije 5 dana u vratio se, nece da pusi nece da drka, ne da dohvatiti do sisa, sve nesto hajde hajde i ja se naljutim bacim joj 20 KM i izadjem
Sto me da, sta joj je ?Ja otisao prije 5 dana u vratio se, nece da pusi nece da drka, ne da dohvatiti do sisa, sve nesto hajde hajde i ja se naljutim bacim joj 20 KM i izadjem
Šta ne daš pare unaprijedJa otisao prije 5 dana u vratio se, nece da pusi nece da drka, ne da dohvatiti do sisa, sve nesto hajde hajde i ja se naljutim bacim joj 20 KM i izadjem
Nisam joj dao lovu jer me izradila vec jednom, sad legnem kazem dodji ona nesto pocela srati " nemoj me dirat ja ne volim svoje sise" nece da pusi, jos sam uredan i sve 5,ja se iznerviram bacim 20 KM i izadjem iz stana, necu vise nikad otici to je 100% drkat ga mogu kuci i samŠta ne daš pare unaprijed
Čudim se da nije već dobila po tamburi...Nisam joj dao lovu jer me izradila vec jednom, sad legnem kazem dodji ona nesto pocela srati " nemoj me dirat ja ne volim svoje sise" nece da pusi, jos sam uredan i sve 5,ja se iznerviram bacim 20 KM i izadjem iz stana, necu vise nikad otici to je 100% drkat ga mogu kuci i sam
Msm da ce najebat kad tad od nekoga nastavi li tako se kurcit i zakebavat ljude,ne bi bio na njenom mjestu hahaČudim se da nije već dobila po tamburi...
Bojim se daa ovak bahatim uvjetima nece dobro zavrsit,doci ce joj neka budala isamarat i izbacit van iz autaPodiže dobnu granicuLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Pa ne al pretjeruje malo,nek bude normalna a ne posalji osobnu sliku pa kakva je to diskrecija,znaju je svi zivi sta radi a ona kao da me susjed ne vidi kog farbaa ona hahaNikog netjera da ju zove
Vec bi se desilo, ali izgleda da nije i nece.Bojim se daa ovak bahatim uvjetima nece dobro zavrsit,doci ce joj neka budala isamarat i izbacit van iz auta
Kako znas da nije?Pa nece to objaviti na sva zvona.Vec bi se desilo, ali izgleda da nije i nece.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|