ZvoneMartic
Member
sad prodaje slike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel od Mersada Berbera?sad prodaje slike
Ja otisao prije 5 dana u vratio se, nece da pusi nece da drka, ne da dohvatiti do sisa, sve nesto hajde hajde i ja se naljutim bacim joj 20 KM i izadjemKakva si utisci za Mariju ovima iz SA? Vrijedi li ili ga otalja samo onako?
Kakva budala od žene haha nemoš vjvJa otisao prije 5 dana u vratio se, nece da pusi nece da drka, ne da dohvatiti do sisa, sve nesto hajde hajde i ja se naljutim bacim joj 20 KM i izadjem
Odakle si izašao?Ja otisao prije 5 dana u vratio se, nece da pusi nece da drka, ne da dohvatiti do sisa, sve nesto hajde hajde i ja se naljutim bacim joj 20 KM i izadjem
Sto me da, sta joj je ?Ja otisao prije 5 dana u vratio se, nece da pusi nece da drka, ne da dohvatiti do sisa, sve nesto hajde hajde i ja se naljutim bacim joj 20 KM i izadjem
Šta ne daš pare unaprijedJa otisao prije 5 dana u vratio se, nece da pusi nece da drka, ne da dohvatiti do sisa, sve nesto hajde hajde i ja se naljutim bacim joj 20 KM i izadjem
Nisam joj dao lovu jer me izradila vec jednom, sad legnem kazem dodji ona nesto pocela srati " nemoj me dirat ja ne volim svoje sise" nece da pusi, jos sam uredan i sve 5,ja se iznerviram bacim 20 KM i izadjem iz stana, necu vise nikad otici to je 100% drkat ga mogu kuci i samŠta ne daš pare unaprijed
Čudim se da nije već dobila po tamburi...Nisam joj dao lovu jer me izradila vec jednom, sad legnem kazem dodji ona nesto pocela srati " nemoj me dirat ja ne volim svoje sise" nece da pusi, jos sam uredan i sve 5,ja se iznerviram bacim 20 KM i izadjem iz stana, necu vise nikad otici to je 100% drkat ga mogu kuci i sam
Msm da ce najebat kad tad od nekoga nastavi li tako se kurcit i zakebavat ljude,ne bi bio na njenom mjestu hahaČudim se da nije već dobila po tamburi...
Bojim se daa ovak bahatim uvjetima nece dobro zavrsit,doci ce joj neka budala isamarat i izbacit van iz auta
Pa ne al pretjeruje malo,nek bude normalna a ne posalji osobnu sliku pa kakva je to diskrecija,znaju je svi zivi sta radi a ona kao da me susjed ne vidi kog farbaa ona hahaNikog netjera da ju zove
Vec bi se desilo, ali izgleda da nije i nece.Bojim se daa ovak bahatim uvjetima nece dobro zavrsit,doci ce joj neka budala isamarat i izbacit van iz auta
Kako znas da nije?Pa nece to objaviti na sva zvona.Vec bi se desilo, ali izgleda da nije i nece.
Jel proguta?trazi te sliku jer je i ona iz okolice Zadra ,vjerojatno ne zeli susrete s nepoznatima ali da joj je pristup u kurcu je. zato pusenje odradi odlicno ukoliko je pravovremeno zaustavis u njenim pizdarijama i uvalis joj kurac u usta. tko moze istrpit njene pizdarije do dolaska na lokaciju zbivanja otici ce zadovoljan odrađenim
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|