PrevaraJel uspio dobiti tko broj od žene iz Garešnice? Ako i je netko, mislim da će sad tamo biti centrala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PrevaraJel uspio dobiti tko broj od žene iz Garešnice? Ako i je netko, mislim da će sad tamo biti centrala
To su bonovi, provjereno.Pošalji broj od ove iz Garešnice
Zvao i rekla da ne prima nove. A inače je većina bila kod nje.Jeli mozda neko zna ili bio?Šarmantna dama ! ! !
Nježna i fina lijepog lica i tijela 51 god., za fine mlade dečke i stariju gospodu.www.oglasnik.hr
Nije ona sa slike...ma ni blizu haha baba stara, nabijas sa guza ali nisam mogao svrsit, reko nebu to islo, skinuo kondom, gurnuo joj u usta, sklopio oci zamislio malu koju sam vidio na trgu i iskrcaj u usta...jedino tak je islo...brijem da sam joj dve glave ostavio, to je jos bilo dok je bila kraj hotela dubrovnikJeli mozda neko zna ili bio?Šarmantna dama ! ! !
Nježna i fina lijepog lica i tijela 51 god., za fine mlade dečke i stariju gospodu.www.oglasnik.hr
Sjecam se i ja prije dvi tri godine dosta starija zenska kad si napaljen nije lose za isprskat ju al ovako uzivat nis posebno,znsci jos je ziva hahaNije ona sa slike...ma ni blizu haha baba stara, nabijas sa guza ali nisam mogao svrsit, reko nebu to islo, skinuo kondom, gurnuo joj u usta, sklopio oci zamislio malu koju sam vidio na trgu i iskrcaj u usta...jedino tak je islo...brijem da sam joj dve glave ostavio, to je jos bilo dok je bila kraj hotela dubrovnik
ona ima blizu 70 godina....a što se tiče slika koje je stavila naravno da nisu njene....da znate čije su još više bi slinili za njom)Nije ona sa slike...ma ni blizu haha baba stara, nabijas sa guza ali nisam mogao svrsit, reko nebu to islo, skinuo kondom, gurnuo joj u usta, sklopio oci zamislio malu koju sam vidio na trgu i iskrcaj u usta...jedino tak je islo...brijem da sam joj dve glave ostavio, to je jos bilo dok je bila kraj hotela dubrovnik
Da, a i njene su od prije 10-tak godinaA mislim svi već znaju od koje članice su to slike bile barem
Znamo svi cije su slikeona ima blizu 70 godina....a što se tiče slika koje je stavila naravno da nisu njene....da znate čije su još više bi slinili za njom)
Ili za doniranjeAha, citiram "pola Air cash pola na ruke" pa ako itko ima novaca na bacanje....
Kad pukneš bar dvije detaljne recenzije,ja cu ti je opisati detaljno…Bok, može li neko opisat detaljno elekventnu Ivu, stvarne godine, izgled, jel se ljubi, da se lizat? Cijene itd.. Kažu neki deblja, neki da je mršavija...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|