Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzaludno trošit lovu na ovuLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Kaj velite?
Jesi bio ili?Uzaludno trošit lovu na ovu
Vatrenacrnka55Sara ( stvarna maserka )
Pozdrav ekipa ja sam Sara,pružam najbolju masažicu cijelog tijela. Slikice su moje 100% Velike prekrasne grudi…www.oglasnik.hr
Jel bio tko kod nje?
Nebi reko vise kisela ko krastavacDragi kolege,
je li ona zaista slatka kao med?
Slatka kao med
Život je cvijet, za koji je ljubav med. :) Dođi i zasladi se u ugodnom i diskretnom prostoru. Fotke moje, kiss, kiss,…www.oglasnik.hr
Koliko godina ima i kolika je šteta?Nebi reko vise kisela ko krastavac
gdje je nestala Emanuela?Od svih njih, jedino ti Emanuela valja. I opet i ona nije bog zna sta.
Bahato nosorogovo mladunče. Debela krmača.Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Kaj velite?
Nedavno ga je imala, ali ga je sad nažalost maknula. Uvijek ima prvu sliku neku mutnu u nekom rozom topukoja je to ono? ima oglas?
Pa nije valjda da ne zovete u gosteEkipa jel imate za preporuciti neku do 40 godina da dolazi u "kucni posjet"?
Moze i u inbox...
Tnx
Jel nudi vise od masaze?1. vidio tvoj post
2. upisao u trazilicu link oglasa - nasao recenzije
3. nazvao i dogovorio dolazak
4. prostor dobar, ona simpaticna, dogovorili sve na licu mjesta
5. otisao s osmijehom kuci
sve u svemu jedno od najpozitivnijih odlazaka
za sve ostalo tu su recenzije koje su od prije napisane, meni je nakon njih sve bilo jasno
Jbt...450 klijenata puta 500 kn cca.prosjek 225.000 kn, cca.30-somova eura mjesečno. Znaci,kao otprilike 15-tak ministara zajedno zaradjuje mjesečno ili ovisi o "radnim danima", dnevno prosjek 15-18 klijenata,uffff...Znaci,komentiralo se kako su bahate,krate vrijeme,ne javljaju se kada je covjek na adresi,cijene lete u nebo,pola toga ne rade sto je dogovoreno,razno razne price,itd...pa ljudi,kako i nebi,sve su one manje vise s tim mjesecnim prosjekom love,znaci,pune ko' brod...strasno.Evo mala informacija, ona uhićena srpkinja je imala 450 klijenata u mjesec dana šta policija zna, a koliko ne zna... Znači onaj ko liže kurvu, popuši 450 kurčina minimalno taj mjesec, ali opet, dobri je polizat, a kad smo već kod lizanja jel dala kome ona mala Pamela kod Holdinga da je netko liže?
I mene zanima br i kako je bilo?Pošalji u inbox šefe
Kako policija zna točan broj? Daj podijeli taj broj sa 30 pa vidi koliko je to dnevno.Evo mala informacija, ona uhićena srpkinja je imala 450 klijenata u mjesec dana šta policija zna, a koliko ne zna... Znači onaj ko liže kurvu, popuši 450 kurčina minimalno taj mjesec, ali opet, dobri je polizat, a kad smo već kod lizanja jel dala kome ona mala Pamela kod Holdinga da je netko liže?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|