Jes biojel neko zna kakvu dobru polovnjaču od 45 pa do 55 fufice do 30 me nezanimaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes biojel neko zna kakvu dobru polovnjaču od 45 pa do 55 fufice do 30 me nezanimaju
Lucijajel neko zna kakvu dobru polovnjaču od 45 pa do 55 fufice do 30 me nezanimaju
Bomba…jel ko bio kod ove
To je bomba…100%jel ko bio kod ove
Nije Lucija,nego taj oglas masaza..ko ima kontakt od te bombe to lucija ili
za 100 eura sam sebe jebemMolim pošalji mi broj na vgna1963@gmail.com unaprijed hvala.
Miriše na bonoveJel netko bio mozda?Teodora Pula
Pozdrav svi muškarci željni vatrenog druženja ako ste zainteresirani družiti se samnom u udobnom stanu u Puli. Neka se…www.oglasnik.hr
a znam, ali reko mozda.... mozda.Miriše na bonove
Ludaca ne odgovara na mail. UzasIma, al neće ti se javit ako se prethodno niste dogovorili prek maila
Pozdrav. Moze pvt. PlsIma najnormalniji zenski glas, srpkinja
Jesi ti pojebo išta stari?
Pitaj mamuJesi ti pojebo išta stari?
Pokojna je, konjino. Da nije sigurno je ti ne bi smuvo. Nemreš smuvat ni kurvu a kamo li pravu damu. Samo spamaš i glumiš jadnika kojem se ama baš nijedna kurva neće javit. Toliko si jadan da te ni kurva neće. A u biti si isti ko i svi ovi koji samo drkaju na postove na forumu. Obični drkadžija koji se boji otić kod kurve a jebo bi. Jebo bi a da ga je stavi. Pojebi nešto i napiši recenziju pliz. Za svoje i opće dobro.Pitaj mamu
Pokojna je, konjino. Da nije sigurno je ti ne bi smuvo. Nemreš smuvat ni kurvu a kamo li pravu damu. Samo spamaš i glumiš jadnika kojem se ama baš nijedna kurva neće javit. Toliko si jadan da te ni kurva neće. A u biti si isti ko i svi ovi koji samo drkaju na postove na forumu. Obični drkadžija koji se boji otić kod kurve a jebo bi. Jebo bi a da ga je stavi. Pojebi nešto i napiši recenziju pliz. Za svoje i opće dobro.Pokojna je, konjino. Da nije sigurno je ti ne bi smuvo. Nemreš smuvat ni kurvu a kamo li pravu damu. Samo spamaš i glumiš jadnika kojem se ama baš nijedna kurva neće javit. Toliko si jadan da te ni kurva neće. A u biti si isti ko i svi ovi koji samo drkaju na postove na forumu. Obični drkadžija koji se boji otić kod kurve a jebo bi. Jebo bi a da ga je stavi. Pojebi nešto i napiši recenziju pliz. Za svoje i
Ma nist ja ne jebem samo drkam.Pokojna je, konjino. Da nije sigurno je ti ne bi smuvo. Nemreš smuvat ni kurvu a kamo li pravu damu. Samo spamaš i glumiš jadnika kojem se ama baš nijedna kurva neće javit. Toliko si jadan da te ni kurva neće. A u biti si isti ko i svi ovi koji samo drkaju na postove na forumu. Obični drkadžija koji se boji otić kod kurve a jebo bi. Jebo bi a da ga je stavi. Pojebi nešto i napiši recenziju pliz. Za svoje i opće dobro.
Nemoj onda spamat i odi čitaj erotske priče. Imaš tu https://forum.ljubavni-oglasnik.net/forums/ljubavne-erotske-priče.39/Ma nist ja ne jebem samo drkam.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|