Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izbjegavat.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/erotik-za-tebe-oglas-5029648. Jel tko zna kaj o ovoj.
Slazem se s tobom da ima ljepih zena iz istocne evrope,ali ne mozes reci da zene iz juzne amerike nisu ljepe.A sad pitanje koje dolaze do nas,vjerovatno druga, treca klasa ili one koje vec presle ameriku i pola zapadne eurpe.imaš romkinje i brazilke , treba istaknuti jer su uz ruskinje ukrajinke prezgodne žene isto kao i iz cjele istočne europe
Prije je bila s frendicom pa mi je bilo napeto u troje.Zna neko sta za ovu?Slatka kao med
Život je cvijet, za koji je ljubav med. :) Dođi i zasladi se u ugodnom i diskretnom prostoru. Fotke moje, kiss, kiss,…www.oglasnik.hr
Jel to ona s crnomerca?Prije je bila s frendicom pa mi je bilo napeto u troje.
Nisam bio otkad je sama. Mislim da je korektno, ali niš sad tak spektakularno.
Možeš se dobro zabaviti, šteta da nije 10 godina mlađa, ali ne gleda na sat i nije bezobrazna.
Beti ZapruđeLjudi kako do kvalitetne nuru masaze na velikoj strunjači s uljima i sve sto ide uz to?
S nekom sisatom ljepoticom jel ima ko sta za preporucit?
Dosta mi je prevara vise po oglasima haha
Meni se javila, veli da radi samo masažuTooop crnka
ATRAKTIVNA crnokosa sexy tai maserka te poziva u svoj prostor na ugodno druženje. Dodi da se lijepo provedemo prvo…www.oglasnik.hr
Netko zna nešto o ovoj?
Jel ima kakav broj?Beti Zapruđe
Ima, al neće ti se javit ako se prethodno niste dogovorili prek mailaJel ima kakav broj?
Slao sam joj pred neko vrijeme e-mail ali nije odgovorila
Pozdrav svimajel nektko bio kod ove? Može recenzija ako je netko bio?Atraktivna djevojka 24 godine, grudi četvorka.
Zgodna plavuša 24 godine, 170/58, grudi četvorka. Čekam te u urednom i klimatiziranom prostoru. Nazovi slobodno.www.oglasnik.hr
Ok, hvalaIma, al neće ti se javit ako se prethodno niste dogovorili prek maila
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|