Imaš recenzije pod Moje slike,moj prostor i Sanja Srpkinja,samo preskoči komentare MaleMaze,pederka.Vidim da ste pojedini bili kod nje pa koda je to vojna tajna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš recenzije pod Moje slike,moj prostor i Sanja Srpkinja,samo preskoči komentare MaleMaze,pederka.Vidim da ste pojedini bili kod nje pa koda je to vojna tajna
ja je zvao prije sat vremena, kaže ništa bez kabaniceHoces i da odem umjesto tebe…
ZAGREB - Iskustva & recenzije
da li je to Iva iz Zapruđa ili ? Tako je , Iva .forum.ljubavni-oglasnik.net
Sve pise,samo se treba malo potruditi
Budi sretan da nejdes !ja je zvao prije sat vremena, kaže ništa bez kabanice
Da,pa dobro…zena ima svoj stil usluge i dobro…ja je zvao prije sat vremena, kaže ništa bez kabanice
Ides po principu oko za oko, zub za zubTRI MINUTE nakon učlanjenja ti postaviš takvo pitanje???
Ljudi, nedajte mu informacije! To nije samo bezobrazno, nego i drsko! Neka lik prvo malo prolista forum i napiše recenziju!
Daj, pa će ti biti dati!
Slike njene.Su stvarno njene slike.. reko bi ovak na prvu da jesuMoje slike, moj prostor
175/65/4/41 za ozbiljnog i diskretnog🤔Parking🙂Na anonimne br. ne odgovaram. Na sms ne odgovaram.www.oglasnik.hr
I? Ne razumijem, nisam trazi da mi otkrijete tajnu Area 51, vec da mi netko da preporuku za neku stariju zensku jer ju na po nemogu naci. Znaci ciljano sam otvorio racun da to pitam.TRI MINUTE nakon učlanjenja ti postaviš takvo pitanje???
Ljudi, nedajte mu informacije! To nije samo bezobrazno, nego i drsko! Neka lik prvo malo prolista forum i napiše recenziju!
Daj, pa će ti biti dati!
A di si ti to da mislis da se kod tebe i kod nas to zove drukčijeNeznam kak se to zove u Hrvatskoj, ali kod mene se to zove pristojnost.
Posto se ne plaća nikakvo članstvo na ovom forumu…Neznam kak se to zove u Hrvatskoj, ali kod mene se to zove pristojnost.
I ja sam je jebo odmah prve dane na krugama i bila je bas ljubazna vrhunska picka al to je bilo prije prve korone i il tak nesto,i sad nedavno sam zvao i vrlo bahata bezobrazna kad me pocela vozat oko onog kauflanda ko budala i fino okrenem i aj bok,jebi svog vucica hahahaha a ne mene usred zgaSanja peercina te karo na Krugama ,i da ne bi ponovio nikada vise. Pametnije ti setaj tog psa i manje citaj forum.
Najgore je to kad idu od ljudi radit budale, umisle da su ovovremenske Afrodite pa da se samo njih ceka.I ja sam je jebo odmah prve dane na krugama i bila je bas ljubazna vrhunska picka al to je bilo prije prve korone i il tak nesto,i sad nedavno sam zvao i vrlo bahata bezobrazna kad me pocela vozat oko onog kauflanda ko budala i fino okrenem i aj bok,jebi svog vucica hahahaha a ne mene usred zga
Rijetke su one koje poštuju tuđe vrijeme…Najgore je to kad idu od ljudi radit budale, umisle da su ovovremenske Afrodite pa da se samo njih ceka.
Pa daa ne mogu rec na krugama sve top prije dok je tek dosla po njenoj prici u zg al sad nedavno dodem parkiraj tu da mi broj koji ne postoji kraj te ulice a ja u poslu uvijek sat vremena izdvojim za opustit se i tako me zajebava,e neces hvala bogu nije jedina i nije mi se svidjelo dok sam je zvao cuo se neki muskarac znaci nije solo u prostoruNajgore je to kad idu od ljudi radit budale, umisle da su ovovremenske Afrodite pa da se samo njih ceka.
Ima, to su slike od Stanije DobrojevicOpuštajuće masaže i realax
Druženje ili masaža ja sam muza vaša! Atraktivna Blondie 32g 169 70 4 vaš ili moj prostor kao i mogućnost druženja na…www.oglasnik.hr
Ima tko kakav insideinfo?
Zadnja vjerujem da nijeIma, to su slike od Stanije Dobrojevic
Ko i ove npr.
Visoka i vitka 40g!
Dama njegovanog tijela 170/55/3 druzila bi se sa kulturnom gospodom u svom ugodnom prostoru!Higijena i diskrecija…www.oglasnik.hr
Jesu s twitteraIma, to su slike od Stanije Dobrojevic
Ko i ove npr.
Visoka i vitka 40g!
Dama njegovanog tijela 170/55/3 druzila bi se sa kulturnom gospodom u svom ugodnom prostoru!Higijena i diskrecija…www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|