Sanja peercina te karo na Krugama ,i da ne bi ponovio nikada vise. Pametnije ti setaj tog psa i manje citaj forum.O čemu ti pricas budalo?
Idi leci se covece.Sjasi bre sa Sanje,mozes pod prozor da mi pljunes budalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sanja peercina te karo na Krugama ,i da ne bi ponovio nikada vise. Pametnije ti setaj tog psa i manje citaj forum.O čemu ti pricas budalo?
Idi leci se covece.Sjasi bre sa Sanje,mozes pod prozor da mi pljunes budalo.
Slike su jedno ,realnost drugo .... cuvaj pare moj savjetNisam bio kod gospođe…
Ali ako su njene slike,ne izgleda ovo loše…
Ne znam za uslugu,kakva je…
Sanja idi lijeci se ,ima lijeka i za tebe.Zamolila bih administratora da obrise komentare dotičnog bolesnika. Konstantno mi spama profil.
Pa iskreno,nisam mislio ici…Slike su jedno ,realnost drugo .... cuvaj pare moj savjet
Sanja je 50+Pa iskreno,nisam mislio ici…
Mene zanimaju zene do ajmo rec nekih 45 godina…
Samo komentiram da ne izgledaju slike loše
Opet si tu kad zatrebaPa iskreno,nisam mislio ici…
Mene zanimaju zene do ajmo rec nekih 45 godina…
Samo komentiram da ne izgledaju slike loše
Ispričavam se,ali nisam siguran da razumijemOpet si tu kad zatreba
Sanja j
A dzaba ti cigane glibavi,meni posla ne fali,ne mozes mistaSanja je 50+
Ako imas viska para idi baci kod Sanjice i njenog psa u sobiVolim starije, ako je usluga odlična i naravno da cijena prati to isto
Evo i pas kaze da mozes da ga poljubis u guzicuAko imas viska para idi baci kod Sanjice i njenog psa u sobi
Pa javi se gospođi u pp i pitaj ju…Šta sve radi i koliko love
Hoces i da odem umjesto tebe…Vidim da ste pojedini bili kod nje pa koda je to vojna tajna
Imaš recenzije pod Moje slike,moj prostor i Sanja Srpkinja,samo preskoči komentare MaleMaze,pederka.Vidim da ste pojedini bili kod nje pa koda je to vojna tajna
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|