Tako je , Iva .da li je to Iva iz Zapruđa ili ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je , Iva .da li je to Iva iz Zapruđa ili ?
Pa sto ti nisam napisao preporuku u pp i sad ovdje ispitujes . Mijenja apartmane , piše da je sad u Utrinama , onda je odma iza HG Spota . Zna biti češće na Vrbanima kod Pointa .Kakva su vam iskustva s ovom, tražilica ništa ne izbacuje. Koja lokacijaStrastvena lijepa djevojka
Nudi druženje u svom diskretnom prostoru, uz diskreciju 100%www.oglasnik.hr
U pravu si , slike nisu njezine, ali otprilike tako izgleda , niska 160 cm, mršava . Male cice mekane i mala guza.Pa po prvoj slici se da naslutit da je slika fejk, a po drugoj isto
Jesi, al sam te pitao za lokaciju. Hvala još jednomPa sto ti nisam napisao preporuku u pp i sad ovdje ispitujes . Mijenja apartmane , piše da je sad u Utrinama , onda je odma iza HG Spota . Zna biti češće na Vrbanima kod Pointa .
Ma to je ona mala iz Sarajeva šta ima muža i djecuU pravu si , slike nisu njezine, ali otprilike tako izgleda , niska 160 cm, mršava . Male cice mekane i mala guza.
Mislim da znam curu sa slike..možeš mi se javiti u PP.Monika Popric
monika00e1@gmail.com
javio joj se na preporuku kolege.
Prepiska je isla mailom. U pocetku je bila ljubazna i normalna i poslala jednu mutnu sliku.
I onda krecu problemi. Ne zeli poslat vise slika, trazi A1 bon od 200kn unaprijed, pa ce mi tek onda dati broj i adresu di cu joj donjet jos 200kn
Kad sam pitao jel ima slobodan termin u subotu, sterala me u kurac uz jos neke psovke i rekla da ju vise ne kontaktiram
tako da...
Ja bio davno. Možda prije 10, 12 godina zadnji put. Tada je bila golema debela prasica od nekih 45-50god. a danas je sve to isto samo još 10, 12 godina starija. Okret na vratima. Ne ići. Na Ravnicama je bila inače, ne znam di je sad.Dominacija
DOMINANTNA dama će te provesti kroz čari dominacije (foot fetish i još puno zanimljivih sexy igrica). Nema seksa ! ! !www.oglasnik.hr
Netko bio?
Jel bar dobro radi strapon?Ja bio davno. Možda prije 10, 12 godina zadnji put. Tada je bila golema debela prasica od nekih 45-50god. a danas je sve to isto samo još 10, 12 godina starija. Okret na vratima. Ne ići. Na Ravnicama je bila inače, ne znam di je sad.
Ma kakav strap on... Ak hoćeš da te debeli stari morž pojebe sa dildom pa to valjda nađeš besplatno negdje. Ma okret na vratima, kakav strapon...Jel bar dobro radi strapon?
E jbg ja bi Strap probao, zato i nije bitan tolko izgled jer ne jebem ja nju hahaMa kakav strap on... Ak hoćeš da te debeli stari morž pojebe sa dildom pa to valjda nađeš besplatno negdje. Ma okret na vratima, kakav strapon...
Daj se makni odavde , samo to ću ti reci . Zaspamao si sve teme koje si mogao , čudim se administratoru koji te tolerira , u neka dobra vremena ne bi bio ovdje .I barem njih 5 čita ovaj forum
Baš si tupan, al fakat jesi, barem objasni čime sam zaspamao... Ili si ti jedna od tih kurvi koje plaćamoDaj se makni odavde , samo to ću ti reci . Zaspamao si sve teme koje si mogao , čudim se administratoru koji te tolerira , u neka dobra vremena ne bi bio ovdje .
Potpuna istina. Jos gori su oni koji medju kurvama traze cure, žene za brak....I još jedna stvar da upamtite svi vi koliko vas ima za vijeke vjekova, da sve su uske jer ih ne palite ni malo, boli ih kurac za vas, ljube se neke s nama, vama, svejedno a želudac im se diže. Pička kad je napaljena pička joj je ko lavor ako je rodila, a ako nije rodila onda joj je šira. Shvatite da je kurva kurva, bez empatije prema vama i vašim novcima, izvući će sve iz vas do zadnje lipe koliko joj to dopustimo. Da su dobre i plemenite, moralne i pune razumijevanja i empatije dale bi nam pičke badava i molim lijepo da ih više ne zovemo cure, žene, dame, nego kurve, više će nas poštivat, manje će nam naplatit i duže ćemo ostat kod njih...
Sine jesi li ti normalan? Za tako nekaj mozes naci trebu na tinderu…moze te trandza i karom razvalitiE jbg ja bi Strap probao, zato i nije bitan tolko izgled jer ne jebem ja nju haha
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|