megalodonccr83
Active member
Moguće da je pička top, ali mi je nevjerovatna ta količina laži...što misle da smo svi mi debili...????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opuštajuće masaže i realax
Druženje ili masaža ja sam muza vaša! Atraktivna Blondie 32g 169 70 4 vaš ili moj prostor kao i mogućnost druženja na…www.oglasnik.hr
Ima tko kakav insideinfo?
I jos je treba ranoranioc. Slikano u 6.26 sati danas.Zadnja vjerujem da nije
E, pa...sukladno tome se ophoditi prema njima...vidiš da je duplo gadnija nego s slika ponudiš 50% tražene cijeneDa. Kratko i jasno.
Mislim da je najbolje se samo okrenuti i reći "iš ološu lažljivi", utjerati joj strah s murijom i samo elegantno otići.Ja bi joj ponudio da ona meni plati da ju jebem...
Citirao si me...ološ lažljivi, koji podcjenjuje nečiju inteligenciju...a to je nešto što najviše mrzim uz laž.Na vratima, odmah kada se skuži, da su slike daleko od stvarnosti! I kak neko rekao nekih dana, pljunuti u facu i zvat murju.
Osobe koje podcjenjuju moju inteligenciju, na taj me način vrijeđaju, tako da i ja se mogu na taj način izraziti...i što te boli kurac kakav ću izričaj koristiti, nikoga od ljudi s foruma nisam vrijeđao, samo kurvetine koje lažu...Pošto sam samo nešto potvrdio ti odmah ideš vrijeđati druge???
KAJ NE ŠTIMA U TVOJOJ GLAVI???!!!???
Malo bolje pročitaj što sam napisao, tebi se nisam obraćao s neugodnim tonomPošto sam samo nešto potvrdio ti odmah ideš vrijeđati druge???
KAJ NE ŠTIMA U TVOJOJ GLAVI???!!!???
No hard feelings, ne vređam nikoga osim lažljivih kurvi...Jesam. Više puta. Pa zato sam pitao, jer za mene se čitalo drukčije. Ali dobro. Sve u redu.
Valjda mlati paru na obali jadrana, devizuPozdrav ekipa, jel zna itko gdje je nestala ona atraktivna brineta 37, takozvana Janica, jel bio tko u skorije vrijeme kod nje, imam broj ali isključen je već dosta dugo i nema je na oglasu, ako ima tko neki novi broj. Hvala
isuse bože koga ti preporučuješhttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/temperamentna-zgodna-crnka-oglas-5029644
Izvoli i ne pitaj previse
Nije ona tak losa pica,dobro ona izgleda…isuse bože koga ti preporučuješ
pijana nadrogirana... 20 kila više nego na slikama... puši s kabanicom i čim joj ga staviš govori da će vrijeme brzo isteći da požurim... alkohol je pojeoNije ona tak losa pica,dobro ona izgleda…
Samo oral je sa gumicom(bar prvi put)
I zena puno pije…
A o požurivanju da ne govorim…
Bio sam jednom i ne mislim to iskustvo ponavljati…
Kažem…pijana nadrogirana... 20 kila više nego na slikama... puši s kabanicom i čim joj ga staviš govori da će vrijeme brzo isteći da požurim... alkohol je pojeo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|