megalodonccr83
Active member
No hard feelings, ne vređam nikoga osim lažljivih kurvi...Jesam. Više puta. Pa zato sam pitao, jer za mene se čitalo drukčije. Ali dobro. Sve u redu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
No hard feelings, ne vređam nikoga osim lažljivih kurvi...Jesam. Više puta. Pa zato sam pitao, jer za mene se čitalo drukčije. Ali dobro. Sve u redu.
Valjda mlati paru na obali jadrana, devizuPozdrav ekipa, jel zna itko gdje je nestala ona atraktivna brineta 37, takozvana Janica, jel bio tko u skorije vrijeme kod nje, imam broj ali isključen je već dosta dugo i nema je na oglasu, ako ima tko neki novi broj. Hvala
isuse bože koga ti preporučuješhttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/temperamentna-zgodna-crnka-oglas-5029644
Izvoli i ne pitaj previse
Nije ona tak losa pica,dobro ona izgleda…isuse bože koga ti preporučuješ
pijana nadrogirana... 20 kila više nego na slikama... puši s kabanicom i čim joj ga staviš govori da će vrijeme brzo isteći da požurim... alkohol je pojeoNije ona tak losa pica,dobro ona izgleda…
Samo oral je sa gumicom(bar prvi put)
I zena puno pije…
A o požurivanju da ne govorim…
Bio sam jednom i ne mislim to iskustvo ponavljati…
Kažem…pijana nadrogirana... 20 kila više nego na slikama... puši s kabanicom i čim joj ga staviš govori da će vrijeme brzo isteći da požurim... alkohol je pojeo
I onaj njen nježni glasićAko nista,bar ju uvijek mozes dobiti na tel.
Ta se javlja uvijek,taman joj kurac bio u ustima
Po meni…Dama par excellence![]()
Radi toga sam i otišao jednom kod njeIma rasnu guzičetinu
Odvratna neuredna narkomanka,bjezite od toga.Upitne higijenske navike
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |