Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na Krugama?Sanja srpkinja je dolje u istoj zgradi valjda kao i bivsa "top klasa"
Smrdi joj iz pi***, izbjegavaj.Crnka 28 te čeka 💋💋💋
VISOKA I VITKA CRNKA 177V 65,KG GRUDI 3 NUDI DRUŽENJA KULTURNOJ GOSPODI UZ DISKRECIJU ČEKAM TE😘💋💋💋 BEZ SMSwww.oglasnik.hr
bio tko kod nje? Koliko novaca, koja lokacija?
Na Krugama?
Na Krugama?Ona mijenja lokacije
Sanja srpkinja je dolje u istoj zgradi valjda kao i bivsa "top kla
Koji kurac ti glumis sa objavljivanjem lokacija?Sanja srpkinja je dolje u istoj zgradi valjda kao i bivsa "top klasa"
Ma mnogo si mi naivan,a nisi da "slucajno"objavis neciju adresu.DusebriznikSve ludo,sve...bolje ne nista pisat jer odmah pocnu neke obmane,kaj si ovo,kaj si ono,otici,vidjet pojebat ak ti pase ako ne suti idi dalje i gotovo,tu kretena ko u prici majke ti mile,ide svijet kraju,necu dalje pisat a dalo bi se.....idem,uvjerim se sam,jebem,ne jebem a ne ovo,cemu,za koga,price svakakve....
skidan kapu na komentar !Sve ludo,sve...bolje ne nista pisat jer odmah pocnu neke obmane,kaj si ovo,kaj si ono,otici,vidjet pojebat ak ti pase ako ne suti idi dalje i gotovo,tu kretena ko u prici majke ti mile,ide svijet kraju,necu dalje pisat a dalo bi se.....idem,uvjerim se sam,jebem,ne jebem a ne ovo,cemu,za koga,price svakakve....
I mene zanima ljudi ako netko zna neku top milfaru lijepo vas molim da pomognete. Ipak je ovo ljubavni oglasnik.Ima netko preporuku za kakvu stariju damu, 45+??
Pa evo odi kod srno lokaciju vec znasI mene zanima ljudi ako netko zna neku top milfaru lijepo vas molim da pomognete. Ipak je ovo ljubavni oglasnik.
Zahvaljujem unaprijed
srno je zaspalaPa evo odi kod srno lokaciju vec znas
O kojoj crvenokosoj pricas ?Ima neka nova Gutačica ?
dosta mi je Marice, a i nestala je ona mala crvenokosa narkomanka koja je gutala sve....kod Poljakice ne idem jer na volim sex u autu.....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|