ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije uopće ružna . Izgleda bolje id svih onih odrona koje nabrajate ovdje . Jbt Marica, Lisinski, Baba Utrine , pa to je da se ispovraćas nad samim sobom . Ovo je ogledni primjerak Milfice i ima sve zube za razliku od Extra djevojke koju ovdje svi hvalite , jbt žena nema ni jednog svog zuba. Bakterije si joj pojele zubno meso , ne može ni gebis nositi koliko joj se uvuklo .
Dea , Andrea je za ovu Kraljica , ali ima svoje mušice i morate ju dobro pripremiti . Prije svega voli jako cugati i sve polako , cigica , 2-3 stamprleka i onda spika” Mili a sto ni ti želio “. S njom se može sve , ali bas sve sto vam mozak može zamisliti .
koliko traži

Sve ludo,sve...bolje ne nista pisat jer odmah pocnu neke obmane,kaj si ovo,kaj si ono,otici,vidjet pojebat ak ti pase ako ne suti idi dalje i gotovo,tu kretena ko u prici majke ti mile,ide svijet kraju,necu dalje pisat a dalo bi se.....idem,uvjerim se sam,jebem,ne jebem a ne ovo,cemu,za koga,price svakakve....

Sve ludo,sve...bolje ne nista pisat jer odmah pocnu neke obmane,kaj si ovo,kaj si ono,otici,vidjet pojebat ak ti pase ako ne suti idi dalje i gotovo,tu kretena ko u prici majke ti mile,ide svijet kraju,necu dalje pisat a dalo bi se.....idem,uvjerim se sam,jebem,ne jebem a ne ovo,cemu,za koga,price svakakve....
Ma mnogo si mi naivan,a nisi da "slucajno"objavis neciju adresu.Dusebriznik

skidan kapu na komentar !

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh