ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
O kojoj crvenokosoj pricas ?
trenutno nema oglas....ali ljudi su pisali svašta loše o njoj....meni je za ono kaj sam je ja koristio bila ok.Ali promjena bi dobro došla Kažu da Vaša Želja guta ali nije sigurno, a više volim mršavije žene bez obzira na godine.....iako ni mladoj bucki neću zamjeriti ako ga dobro posisa......

trenutno nema oglas....ali ljudi su pisali svašta loše o njoj....meni je za ono kaj sam je ja koristio bila ok.Ali promjena bi dobro došla Kažu da Vaša Želja guta ali nije sigurno, a više volim mršavije žene bez obzira na godine.....iako ni mladoj bucki neću zamjeriti ako ga dobro posisa......

Molim te ne piši vise po forumu .

Ines - Vukovarska . Njezine slike , jedna od najboljih Milf u gradu . Cice kao na slikama , pune 5-6 , guza velika i čvrsta , smršavila je nedavno tako da je dobila i struk . Žena fizički izgleda odlično . Problem je njena glava i ako vas ne pozna odjebat će vas nekoliko puta .
Stan joj izgleda jao Hirošima nakon eksplozije . Kreveta nema , neka polu garnitura . Tko ima živaca i volje ima preporuku . Žena nije svoja , ali izgleda odlično i slike su njezine .

Ines - Vukovarska . Njezine slike , jedna od najboljih Milf u gradu . Cice kao na slikama , pune 5-6 , guza velika i čvrsta , smršavila je nedavno tako da je dobila i struk . Žena fizički izgleda odlično . Problem je njena glava i ako vas ne pozna odjebat će vas nekoliko puta .
Stan joj izgleda jao Hirošima nakon eksplozije . Kreveta nema , neka polu garnitura . Tko ima živaca i volje ima preporuku . Žena nije svoja , ali izgleda odlično i slike su njezine .
ovo tebi odlicno ? 100 ljudi 100 cudi...100 zena 200 sisa

znaš li ti što je Milfica?....hajde molim te pojasni meni koji neznam?,,,po mom skromnom mišljenju Ines ili Nives,kako ju tko već zove ne spada u tu kategoriju nikako....jedino ako ti imaš 20 godina pa ju ti smatraš takvom

Jel bio tko kod ove, ne mogu ništa pronaći na forumu?

Jel bio tko kod ove, ne mogu ništa pronaći na forumu?
Pisali su ti o njoj . Cura je na Krugama , ali nisu bile pozitivne recenzije . Potrazi malo po forumu , sigurno ćeš naći . Znam da su pisali da je zgodna u licu , ali da ima neku staru koja se javlja ne telefon i sve dogovara .

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh