I mene zanimaIma netko preporuku za kakvu stariju damu, 45+??

Zahvaljujem unaprijed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene zanimaIma netko preporuku za kakvu stariju damu, 45+??
Pa evo odi kod srno lokaciju vec znasI mene zanimaljudi ako netko zna neku top milfaru lijepo vas molim da pomognete. Ipak je ovo ljubavni oglasnik.
Zahvaljujem unaprijed
srno je zaspalaPa evo odi kod srno lokaciju vec znas
O kojoj crvenokosoj pricas ?Ima neka nova Gutačica ?
dosta mi je Marice, a i nestala je ona mala crvenokosa narkomanka koja je gutala sve....kod Poljakice ne idem jer na volim sex u autu.....
trenutno nema oglas....ali ljudi su pisali svašta loše o njoj....meni je za ono kaj sam je ja koristio bila ok.Ali promjena bi dobro došla Kažu da Vaša Želja guta ali nije sigurno, a više volim mršavije žene bez obzira na godine.....iako ni mladoj bucki neću zamjeriti ako ga dobro posisa......O kojoj crvenokosoj pricas ?
trenutno nema oglas....ali ljudi su pisali svašta loše o njoj....meni je za ono kaj sam je ja koristio bila ok.Ali promjena bi dobro došla Kažu da Vaša Želja guta ali nije sigurno, a više volim mršavije žene bez obzira na godine.....iako ni mladoj bucki neću zamjeriti ako ga dobro posisa......
a kaj sam krivo rekao...niam vidio da je dala oglas...jbga.....![]()
Uvijek za sve
Sitna i dinamitna 34 godine, ugodno će Vas opustiti. Čekam Vaš poziv! Ostalo po dogovoru. Slika original. Diskrecija i…www.oglasnik.hr
Molim te ne piši vise po forumu .
Uffff daaaa ! Inesbio netko? nikako ju dobiti na mobitel![]()
Lijepa, njegovana i dotjerana brineta 33g., 170/75, grudi 6
Lijepa, njegovana i dotjerana brineta 33g., 170/75, grudi 6, nudi ti opuštajuće i diskretno druženje u svom prostoru.…www.oglasnik.hr
Kakva je?Uffff daaaa ! Ines![]()
ovo tebi odlicno ? 100 ljudi 100 cudi...100 zena 200 sisa![]()
Lijepa, njegovana i dotjerana brineta 33g., 170/75, grudi 6, nudi ti opuštajuće i diskretno druženje u svom prostoru.…www.oglasnik.hr
Ines - Vukovarska . Njezine slike , jedna od najboljih Milf u gradu . Cice kao na slikama , pune 5-6 , guza velika i čvrsta , smršavila je nedavno tako da je dobila i struk . Žena fizički izgleda odlično . Problem je njena glava i ako vas ne pozna odjebat će vas nekoliko puta .
Stan joj izgleda jao Hirošima nakon eksplozije . Kreveta nema , neka polu garnitura . Tko ima živaca i volje ima preporuku . Žena nije svoja , ali izgleda odlično i slike su njezine .
Slušaj Efrone , ljubi te majka prekokrasnog , ovo je jako dobra Milfica . Nije u rangu s Tinom Katanić , budi svoj i žderi se u ljubomori i govnima .ovo tebi odlicno ? 100 ljudi 100 cudi...100 zena 200 sisa
znaš li ti što je Milfica?....hajde molim te pojasni meni koji neznam?,,,po mom skromnom mišljenju Ines ili Nives,kako ju tko već zove ne spada u tu kategoriju nikako....jedino ako ti imaš 20 godina pa ju ti smatraš takvom![]()
Ines - Vukovarska . Njezine slike , jedna od najboljih Milf u gradu . Cice kao na slikama , pune 5-6 , guza velika i čvrsta , smršavila je nedavno tako da je dobila i struk . Žena fizički izgleda odlično . Problem je njena glava i ako vas ne pozna odjebat će vas nekoliko puta .
Stan joj izgleda jao Hirošima nakon eksplozije . Kreveta nema , neka polu garnitura . Tko ima živaca i volje ima preporuku . Žena nije svoja , ali izgleda odlično i slike su njezine .
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|