Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
taj salon je bio dobra usluga za novac u tom djelu grada, ugavnom ok cure,Ja sam bio prije nekih 3 il 4 god tamo...radila jedna crnka sisata,jako dobra,nagovarao je na seks al nije pristala,pa jedna malo jaca cura i treca je bila vitka mladja,neznam vise kak su im imena bila...neznam dal to jos radi,jedanput sam imao dog termin i cekam,zovem,pa se ne javlja,pa veli cekaj jos malo,pa se poslije opet ne javlja i od onda nisam vise isao
U PO od 200 oglasa, možda je svega 40, 50 žena.. dosta oglasa se duplira ili čak učetverostručuje.. a neke ženske se nude pod više nickova i uslugaMolim pomoć, nikad nisam ni jednu platio preko plavog oglasnia, ali došlo vrijeme da budem. Sinoć pregledavam sve oglase u Zagrebu, meni 90 % svih oglasa izgledaju savršeno zgodne,a ima u Zagrebu oko 180 oglasa. Čitao sam dosta vaših objava ranije, e sada, ostao sam zbunjen. Možete li molim vas navesti linkove iz plavog og. da rezimiramo, koje su stvarne slike, a koje su lažne. Koje su najzgodnije u tijelu, a koje u licu? Šaljite pliz pliz provjerene linkove da imamo neki zaključak, da stalno ne pišemo isto. Pa jbg, slike izgledaju odlično...
Ne rade tam vise?taj salon je bio dobra usluga za novac u tom djelu grada, ugavnom ok cure,
šteta da se zatvorio
ja sam imo par brojeva iz tog salona, ne rade brojeviNe rade tam vise?
Joj ne prosipaj bajke,nisi toliko para sigurno imao,šuplja pricaZnači ulazim u stan,tuširanje odradim kaj imam izlazim sav happy odvozim se sjedam u birc,naručim cugu i na kraju vadim novčanik i šok uzela mi preko 5 tisuca zovem isključen mob...
Kak je mogao ne shvatit da mu je novčanik lakši za pol kg u džepu.Joj ne prosipaj bajke,nisi toliko para sigurno imao,šuplja prica
BonoviJel bio tko? HvalaPlavuša Paula
Druzenje kod mene doma u klimatiziranom lijepom prostoru na Jarunu.Također stariji od 50g nemojte se javljat. JAVITE SE…www.oglasnik.hr
i ja sam tamo ostao lakši za 300€ ali sam drugi puta novčanik držao sa sobom nisam ga ostavio u garderobi, ali kolegica od te crne lopuže je u narednih nekoliko druženja to sve kvalitetno odradilaKak je mogao ne shvatit da mu je novčanik lakši za pol kg u džepu.
koliko tražiNije uopće ružna . Izgleda bolje id svih onih odrona koje nabrajate ovdje . Jbt Marica, Lisinski, Baba Utrine , pa to je da se ispovraćas nad samim sobom . Ovo je ogledni primjerak Milfice i ima sve zube za razliku od Extra djevojke koju ovdje svi hvalite , jbt žena nema ni jednog svog zuba. Bakterije si joj pojele zubno meso , ne može ni gebis nositi koliko joj se uvuklo .
Dea , Andrea je za ovu Kraljica , ali ima svoje mušice i morate ju dobro pripremiti . Prije svega voli jako cugati i sve polako , cigica , 2-3 stamprleka i onda spika” Mili a sto ni ti želio “. S njom se može sve , ali bas sve sto vam mozak može zamisliti .
Treba ih nekako nasamarit.i ja sam tamo ostao lakši za 300€ ali sam drugi puta novčanik držao sa sobom nisam ga ostavio u garderobi, ali kolegica od te crne lopuže je u narednih nekoliko druženja to sve kvalitetno odradila
Sanja srpkinja sa psom u stanu imaš recenzija o njoj.Moje slike, moj prostor
175/65/4/41 za ozbiljnog i diskretnog🤔Parking🙂Na anonimne br. ne odgovaram. Na sms ne odgovaram.www.oglasnik.hr
Pozdrav, jel bio netko kod ove djevojke?
Izgleda mi top milfara
ti si car900 kuna traži pola sata. Gispodo, ako će te počet davat 900 kuna za pola sata, odosmo svi u kurac lagano
Sanja srpkinja, bila je na krugama. Ima recenzija o njoj.Moje slike, moj prostor
175/65/4/41 za ozbiljnog i diskretnog🤔Parking🙂Na anonimne br. ne odgovaram. Na sms ne odgovaram.www.oglasnik.hr
Pozdrav, jel bio netko kod ove djevojke?
Izgleda mi top milfara
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|