Misljeno je bilo da ako znate za neku dobru, jer ima jih puno a sve ono slike sa netaMene samo zanima kako se ti inace snalazis u zivotu,kad jednu obicnu zenu koja se daje za novce ne mozes naci i posevit?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misljeno je bilo da ako znate za neku dobru, jer ima jih puno a sve ono slike sa netaMene samo zanima kako se ti inace snalazis u zivotu,kad jednu obicnu zenu koja se daje za novce ne mozes naci i posevit?
Ova je malo jača plava nez tetovaže nisam skuzio, ali oko 50godina sigurno i pušenje odlično svršio u usta faca ništa pre pre posebno ali sam žensku viđao prije pa mi je bila napeta i inače mi koji smo išli kod nje je zovemo susjeda i da kosa je kraće plave ne full ali onako taman nije duža!! Ako ti to šta znači jer to je žena kod koje sam ja išao i stan je full mali skučen mislim da je domjanićeva 1 kat..Jel mozda ta zenska istetovirana malo jača kod takve sam bio isto u toj domjanicevoj al ima 2-3g sigurno,dobra zenska higijena top mirisljava stan vrhunski apartman sta je vec
Može link,kontakt...
Daj meni 1000kn i povesti cu te kod najboljejel bio tko kod ove KATARINE 26G-ZAGREB broj097/638-9539 poslao joj por nudi i masaže
oral i classic pola 600 sat 1000
u blizini branimir centra je tako mi napisala u poruci najava pola h ranije
a kod koje to bi ti mene vodioDaj meni 1000kn i povesti cu te kod najbolje
Jebat cemo obojica i jos ce. Ti ostati
Jel tko poznaje ovu damujel bio tko kod ove KATARINE 26G-ZAGREB broj097/638-9539 poslao joj por nudi i masaže
oral i classic pola 600 sat 1000
u blizini branimir centra je tako mi napisala u poruci najava pola h ranije
Jel ima oglas na PO?
Ne. Da badoo jeJel ima oglas na PO?
Imas broj?Ne. Da badoo je
CijenaOvo je top ponuda,jel ko uspio nakon vise puta dobiti oral i odnos? Masaža nije upitna,cak je i ugodna,super apartman,uredno,djevojka mlada,sa slike bomba…ali neide dalje barem ne odmah..![]()
Atraktivna brineta Lucija, 23 godine
Dođi i opusti se uz atraktivnu brinetu, 23 godine. Opuštajuća i body to body masaža. Sex isključen! Postoji mogućnost…www.oglasnik.hr
Cijena
Nema kod nje keksicaOvo je top ponuda,jel ko uspio nakon vise puta dobiti oral i odnos? Masaža nije upitna,cak je i ugodna,super apartman,uredno,djevojka mlada,sa slike bomba…ali neide dalje barem ne odmah..![]()
Dođi i opusti se uz atraktivnu brinetu, 23 godine. Opuštajuća i body to body masaža. Sex isključen! Postoji mogućnost…www.oglasnik.hr
Kakva je ovo top ponuda ako ne daje nista? Ak je tebe izradila, ne mora i druge.Ovo je top ponuda,jel ko uspio nakon vise puta dobiti oral i odnos? Masaža nije upitna,cak je i ugodna,super apartman,uredno,djevojka mlada,sa slike bomba…ali neide dalje barem ne odmah..![]()
ponavljam ,moze recenzija ili poruka ako je tko bioBio tko?![]()
Sexiplina Mia 30 god crnokosa poziva te u svoj prostor ili tvoj 😘
MIA JAKO DOBROG IZGLEDA, LIJEPA ZGODNA,POZIVA TE U SVOJ PROSTOR ILI TVOJ. JAVITE SE NA 095-5623-126www.oglasnik.hr
Zadnja slika screenshotana od strane vlasnika oglasaponavljam ,moze recenzija ili poruka ako je tko bio
na sta ciljas tocnoZadnja slika screenshotana od strane vlasnika oglasa
Na to da su slike vanserijske za plavi oglasnikna sta ciljas tocno
|
Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|