Kovedo
Member
+381 64 5669444
Poruka u temi "ZAGREB - Jel bio tko?" https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-jel-bio-tko.2204/post-138250Može broj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+381 64 5669444
Poruka u temi "ZAGREB - Jel bio tko?" https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-jel-bio-tko.2204/post-138250Može broj
Mislis stan u toj zgradi?ulazis i ravno je dnevna soba di su cure,pa se ide lijevo,ravno je kupaonica,a desno su dvije sobe jedna do druge di se masiraSori ak je već bilo, prelistao sam puno, ali nisam našao.
SALON VRBANi, na PO oglašavali su se kao salon u zapadnom dijelu ili vrbani.
jel netko zna radi li taj salon za masažu kod Pointa, na 4 katu u novijoj zgradi.
Znao sam tamo navraćat, imali su solidnu uslugu za novac, i uvijek po 2,3 cure..
Svojedobno je bila jedna dobra, lagano kovrčava, al u međuvremenu su nestali iz PO...
ima neko kakav trag ili hint?
Nekima je rekla da je nedostupna.I jeste sad svi prošli kroz pohotnu kučku ili ima netko da nije?
daMislis stan u toj zgradi?ulazis i ravno je dnevna soba di su cure,pa se ide lijevo,ravno je kupaonica,a desno su dvije sobe jedna do druge di se masira
Ja sam bio prije nekih 3 il 4 god tamo...radila jedna crnka sisata,jako dobra,nagovarao je na seks al nije pristala,pa jedna malo jaca cura i treca je bila vitka mladja,neznam vise kak su im imena bila...neznam dal to jos radi,jedanput sam imao dog termin i cekam,zovem,pa se ne javlja,pa veli cekaj jos malo,pa se poslije opet ne javlja i od onda nisam vise isao
Može broj od pohotneKonkretno za pohotnu da napisem svoja ranija iskustva. Za mene je ona top, pristupacna je i maksimalno korektna. Nase druzenje traje vec dugi niz godina, pa je i nesto malo drugacije, ali vec od prvog susreta pristup je bio odlican. Novac uopste ni ne trazi, dok sami ne izvadite da platite. Sto se akcije tice ona je i vise od vrhunskog iskustva. Prvo ide pusenje gdje ona samoinicijativno prelazi na lizanje supka i bukvalno se davi u tome. Dok je lezala na krevetu i lizala supak a rukama se igrala sa jajima trazila je da skroz sjednem na facu i tako 15tak minuta.
Idemo u seks, najprije u picku, klasika misionarski i dok je jebem trazi da je samaram, onako sex je ok, onda ja hocu dogi nakon 2-3 min...U dogi opet u picku i trazi da joj uvalim saku u supak, e to mi je bio ekstra osjecaj.....pitam gdje da joj svrsim kaze gdje god hoces i ono govori mi ali ne dam ti da ides dok se ne popisas po meni. Ja joj govorim pa necu ici uzeo sam citav sat, svrsavam joj u supak. I onda pisam po njoj i po posteljini, ona bukvalno ostaje u toj lokvi.
Tusiranje i ona i ja, malo se popravila i drugi krug u dnevnoj samo anal jedno 40 minuta i svrsavanje u usta. Sve je kod nje bez kondoma, voli se i ljubiti ali ne preporucujem to
Ona je samo za ljubitelje hardcora....
Ona je ekstra sto se tice cijene price i ostalog, posto putujem stalno pise na viber gdje sam i kad dolazim opet, definitivno nije za svakog
Nije ti više u zgMože broj od pohotne
Ima di kakva recenzija za nju?Sexiplina Mia 30 god crnokosa poziva te u svoj prostor ili tvoj 😘
MIA JAKO DOBROG IZGLEDA, LIJEPA ZGODNA,POZIVA TE U SVOJ PROSTOR ILI TVOJ. JAVITE SE NA 095-5623-126www.oglasnik.hr
Ima itko možda kakvih saznanja da je bio kod nje
Može i u pp
Hvala
Ona ti radi samo vikendom, i to ne svaki vikend.Decki jel zna ko nesto o onoj Morani maserka na Jordanovcu,di je ona kaj je s njom?
Daa..ok jeZgodna dama
Zgodna dama 52 godine, lijepih oblina opustila bi Vas u svom ugonom i diskretnom prostoru. Molim bez SMS-a!www.oglasnik.hr
Mozda neko bio kod nje?
Mozes malo opsirnije, sise i to jel ko sa slika?Daa..ok je
Da slike su njezineMozes malo opsirnije, sise i to jel ko sa slika?
Dobro puši i tijelo je ok za te godineDa slike su njezine
A kolko trazi?Dobro puši i tijelo je ok za te god
Vrckava dama novo 45 god.
Atraktivna plavuša grudi 5 ti nudi ugodna I opuštajuća druženja od svakodnevnog stresa u svom prostoru. Diskrecija…www.oglasnik.hr
Jel ovo oglas Đurđa remiza ili neka druga je u pitanju?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|