Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima, zove se il boginja ili Joker dama.Pohotna nema oglas na PO
Nije to je jedna drugaima, zove se il boginja ili Joker dama.
aha dobro onda ako ti tako kažeš.Nije to je jedna druga
Kolko sam skužio dve su, ta joker je ona plava koja ima body painting neke slike i ima oglas na ege, a ova baš pohotna kučka je druga, crna starijaNije to je jedna druga
Hvala!+381 64 5669444
Dobra jeOvo je pohotna kučka iz srbije
Ma sve super stari... Ona je ok i sve 5, ali kak si je ti ostavio u lokvi pisake, tak ju je i ovaj prije tebe.Konkretno za pohotnu da napisem svoja ranija iskustva. Za mene je ona top, pristupacna je i maksimalno korektna. Nase druzenje traje vec dugi niz godina, pa je i nesto malo drugacije, ali vec od prvog susreta pristup je bio odlican. Novac uopste ni ne trazi, dok sami ne izvadite da platite. Sto se akcije tice ona je i vise od vrhunskog iskustva. Prvo ide pusenje gdje ona samoinicijativno prelazi na lizanje supka i bukvalno se davi u tome. Dok je lezala na krevetu i lizala supak a rukama se igrala sa jajima trazila je da skroz sjednem na facu i tako 15tak minuta.
Idemo u seks, najprije u picku, klasika misionarski i dok je jebem trazi da je samaram, onako sex je ok, onda ja hocu dogi nakon 2-3 min...U dogi opet u picku i trazi da joj uvalim saku u supak, e to mi je bio ekstra osjecaj.....pitam gdje da joj svrsim kaze gdje god hoces i ono govori mi ali ne dam ti da ides dok se ne popisas po meni. Ja joj govorim pa necu ici uzeo sam citav sat, svrsavam joj u supak. I onda pisam po njoj i po posteljini, ona bukvalno ostaje u toj lokvi.
Tusiranje i ona i ja, malo se popravila i drugi krug u dnevnoj samo anal jedno 40 minuta i svrsavanje u usta. Sve je kod nje bez kondoma, voli se i ljubiti ali ne preporucujem to
Ona je samo za ljubitelje hardcora....
Ona je ekstra sto se tice cijene price i ostalog, posto putujem stalno pise na viber gdje sam i kad dolazim opet, definitivno nije za svakog
a da procitas malo!Jel tko bio kod vatrene ele zg??
Može brojOvo je pohotna kučka iz srbije
Miješaš pohotnu i boginjuima, zove se il boginja ili Joker dama.
+381 64 5669444
Poruka u temi "ZAGREB - Jel bio tko?" https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-jel-bio-tko.2204/post-138250Može broj
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|