Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oces da izjebemo umjesto tebe?Bok, molim preporuku za danas. Zelim neku dobru, prosjecno da izgleda. 18-45 i da nije preskupa i da nije u centru samo
Mene samo zanima kako se ti inace snalazis u zivotu,kad jednu obicnu zenu koja se daje za novce ne mozes naci i posevit?Bok, molim preporuku za danas. Zelim neku dobru, prosjecno da izgleda. 18-45 i da nije preskupa i da nije u centru samo
Misljeno je bilo da ako znate za neku dobru, jer ima jih puno a sve ono slike sa netaMene samo zanima kako se ti inace snalazis u zivotu,kad jednu obicnu zenu koja se daje za novce ne mozes naci i posevit?
Ova je malo jača plava nez tetovaže nisam skuzio, ali oko 50godina sigurno i pušenje odlično svršio u usta faca ništa pre pre posebno ali sam žensku viđao prije pa mi je bila napeta i inače mi koji smo išli kod nje je zovemo susjeda i da kosa je kraće plave ne full ali onako taman nije duža!! Ako ti to šta znači jer to je žena kod koje sam ja išao i stan je full mali skučen mislim da je domjanićeva 1 kat..Jel mozda ta zenska istetovirana malo jača kod takve sam bio isto u toj domjanicevoj al ima 2-3g sigurno,dobra zenska higijena top mirisljava stan vrhunski apartman sta je vec
Može link,kontakt...
Daj meni 1000kn i povesti cu te kod najboljejel bio tko kod ove KATARINE 26G-ZAGREB broj097/638-9539 poslao joj por nudi i masaže
oral i classic pola 600 sat 1000
u blizini branimir centra je tako mi napisala u poruci najava pola h ranije
a kod koje to bi ti mene vodioDaj meni 1000kn i povesti cu te kod najbolje
Jebat cemo obojica i jos ce. Ti ostati
Jel tko poznaje ovu damujel bio tko kod ove KATARINE 26G-ZAGREB broj097/638-9539 poslao joj por nudi i masaže
oral i classic pola 600 sat 1000
u blizini branimir centra je tako mi napisala u poruci najava pola h ranije
Jel ima oglas na PO?
Ne. Da badoo jeJel ima oglas na PO?
Imas broj?Ne. Da badoo je
CijenaOvo je top ponuda,jel ko uspio nakon vise puta dobiti oral i odnos? Masaža nije upitna,cak je i ugodna,super apartman,uredno,djevojka mlada,sa slike bomba…ali neide dalje barem ne odmah..Atraktivna brineta Lucija, 23 godine
Dođi i opusti se uz atraktivnu brinetu, 23 godine. Opuštajuća i body to body masaža. Sex isključen! Postoji mogućnost…www.oglasnik.hr
Cijena
Nema kod nje keksicaOvo je top ponuda,jel ko uspio nakon vise puta dobiti oral i odnos? Masaža nije upitna,cak je i ugodna,super apartman,uredno,djevojka mlada,sa slike bomba…ali neide dalje barem ne odmah..Atraktivna brineta Lucija, 23 godine
Dođi i opusti se uz atraktivnu brinetu, 23 godine. Opuštajuća i body to body masaža. Sex isključen! Postoji mogućnost…www.oglasnik.hr
Kakva je ovo top ponuda ako ne daje nista? Ak je tebe izradila, ne mora i druge.Ovo je top ponuda,jel ko uspio nakon vise puta dobiti oral i odnos? Masaža nije upitna,cak je i ugodna,super apartman,uredno,djevojka mlada,sa slike bomba…ali neide dalje barem ne odmah..Atraktivna brineta Lucija, 23 godine
ponavljam ,moze recenzija ili poruka ako je tko bioBio tko?Sexiplina Mia 30 god crnokosa poziva te u svoj prostor ili tvoj 😘
MIA JAKO DOBROG IZGLEDA, LIJEPA ZGODNA,POZIVA TE U SVOJ PROSTOR ILI TVOJ. JAVITE SE NA 095-5623-126www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|