Mozart
Well-known member
Zadnja slika screenshotana od strane vlasnika oglasaponavljam ,moze recenzija ili poruka ako je tko bio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zadnja slika screenshotana od strane vlasnika oglasaponavljam ,moze recenzija ili poruka ako je tko bio
na sta ciljas tocnoZadnja slika screenshotana od strane vlasnika oglasa
Na to da su slike vanserijske za plavi oglasnikna sta ciljas tocno
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-sexipilna-plavusa-oglas-4827753 mislim da je ovo oglas od nje kv trgJel mozda ta zenska istetovirana malo jača kod takve sam bio isto u toj domjanicevoj al ima 2-3g sigurno,dobra zenska higijena top mirisljava stan vrhunski apartman sta je vec
Daj neke informacije....milfara je top!
Samo sa badoo jeDaj neke informacije....milfara je top!
Da malesnice je u braku je voli mlade deckeDaj neke informacije....milfara je top!
A cek ti si se s njom dopisivao i rekla ti je da se jebe za pare ili?Da malesnice je u braku je voli mlade decke
standardna šema badoo moraš ju nagovarat okolišat slat pjesmice nešto kao u srednjoj školi. i od njih 100 sa kojima tipkaš možda jednu riješiš i to ako si zgodanA cek ti si se s njom dopisivao i rekla ti je da se jebe za pare ili?
Probaj hrvatski pisati. Ovdje se ne ćutiPre dve god Luciferka nije bila tetovirana,jer sam tačno pre dve god počela eskort,svi znaju da nije bilo nijedne tetovaže,i svi znaju da nemam toliko križeva na sebi,i to malo šta imam od križeva ljudi znaju razlog za to a ne ruska mafija,oni se totalno drugačije tetoviraju i znaš i sam šta sve oni stavljaju na sebi.U hotel I nisam bila za 500 već 400. Što se tetovaža tiče na slikama se sve jasno vide. Prema tome ne mlati da ja tu ne navedem razlog zašto sam bila nadrkana kad si mi došao,jer si tražio neke stvari koje normalnim muškima bi bilo totalno odvratno.Ali ćutaću jer ja imam obraz i karakter,nisam ološ.Pošto nisam od tih da stalno ulazim na forumu i čitam postove neka se zna da je ovo meni zadnji put da sam ovde ušla.Ja jednostavno gledam svoj život i svoje probleme.
jaoooo Mocarte , koja sramota , pa ti ne poznaš ni jednu osim Marice i Baba LisinskiJel ima koja da sad sljaka
Ma zvao sam sve iz svog imenika nitko ziv mi se ne javljaC
jaoooo Mocarte , koja sramota , pa ti ne poznaš ni jednu osim Marice i Baba Lisinski
Djurdja, Trešnjevka, remiza. Dobra ženska, dobre sise, full izbrijana. Pristupačna. Jedna od boljiihJel bio netko možda ili zvao?Plavušica 40 god.
Plavušica 40 godina, 168/62/5, nježna i umiljata u svom ugodnom prostoru za situiranu gospodu, diskrecija i higijena…www.oglasnik.hr
Kasne 40, dobar izgled ..sad već sigurno preko 50Djurdja, Trešnjevka, remiza. Dobra ženska, dobre sise, full izbrijana. Pristupačna. Jedna od boljiih
Koja je cijenaDjurdja, Trešnjevka, remiza. Dobra ženska, dobre sise, full izbrijana. Pristupačna. Jedna od boljiih
Nije me izradila,nisam niti pitao prije,tek na licu mjesta…kulturno rekla da samo masira i HJ prekrasna mlada cura…Kakva je ovo top ponuda ako ne daje nista? Ak je tebe izradila, ne mora i druge.
I ti si pitao?Nema kod nje keksica
400 masaža HJ,500 BTB HJ,nista vise..ne pozuruje ..Cijena
Meni niti nije bio uvijet sex…radije lijepa mlada kulturna curka…sexa kolko voliš okoloKakva je ovo top ponuda ako ne daje nista? Ak je tebe izradila, ne mora i druge.
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|