ZAGREB - Jel bio tko?

Kad je najbolje zvati Elenu (ima oglas nesto tipa Seksi mackica ili slicno).Pokusavam vec par tjedana do nje ali bezuspjesno.
 
Jel napokon netko bia kod nje ?
Gore desno imaš pretragu koju klikneš sa lijevom tipkom miša. Nakon toga uzmeš tipkovnicu i napišeš barbara dior. I onda ti ponudi grupu Barbara Maksimir. To također klikneš i TADAM:
https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/barbara-maksimir.2527/#post-126256
Si vidio crnu magiju, a? :D
 
pozdrav svima. ima li sta akcije u ovim popularijim tajlandskim masaznim salonima? jesu cure spremne i za neki side job? znao sam naletit par puta na zgodne curke, a nikad probao azijatkinju. hvala!
 
Ja mislim da si ona i od ovih stalnih malo probere. Ak joj ne fali para onda krene tak pričat gluposti. Pa kad fali para onda mogu svi kod nje. Mene ta cura nije nikad sjebala. Iako već dugo nisam bio kod nje, ali i otprije je imala slične spike. Da će otić, da joj ne plaćaju, itd. I kak joj netko ne plati, pa uglavnom sve cure traže pare unaprijed? Ja mislim da cura samo ide na godišnji. Čuvajte privatni broj, vratit će se ona.
i ja mislim da će se ona vratiti ne djeluje mi ni po razmišljanju i ponašanju da je tip cure koja može imati normalan posao i zaraditi plaću ...lakše joj odradit ovako 2 na dan uzeti 1600kn nego raditi u konzumu na blagajni za 5000kn
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh