Da se ona dogovorit u prostoru za kompletic 500/30minMeni rekla 300 kn s ručnom obradom bezveze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se ona dogovorit u prostoru za kompletic 500/30minMeni rekla 300 kn s ručnom obradom bezveze.
Jel odgovara opisu oglasaDa se ona dogovorit u prostoru za kompletic 500/30min
Naplacuje to kao rizik od javnosti hahahaSex Zagreb Istok u vasem autu, . WhatsApp poruke bez puno tipkanja 0955410881 28g. Ženstvena i jebozovna.
Nije tražila bon a traži 600/1000. Previše za sex u autu
Dodaj na whatsapp i pogledaj sliku. Frajer je na slici.Sex Zagreb Istok u vasem autu, . WhatsApp poruke bez puno tipkanja 0955410881 28g. Ženstvena i jebozovna.
Nije tražila bon a traži 600/1000. Previše za sex u autu
ja je kontaktirao fino pitam koliko traži gdje ia prostor šta može kod nje odgovori mi 1h 1000 prostor nije napisala gdje je pitao koliko ranie se trebam najaviti pošto nisam iz zg blokirala me na appu i jbgDodaj na whatsapp i pogledaj sliku. Frajer je na slici.
A danas je južina, temperatura skoro 20 stupnjeva..... jbg valjda i njih pereda i viki aktivna dns i sutra još samo....s njom pokušao dog. živćana nadrkana lijepo je pitam možeš li oko 17h dns ona meni kao da koj meni kurac neće ona mene čekati traži si drugu....i blokirala me na whatss appu ta je stvarno psihički otišla u kurac
meni prosli tjedan poslala glasovnu da joj se javim kad hoću, i javim joj se danas, niš se nismo uspjeli dogovoriti, šteta, čini se draga cura, ali mislim da joj treba penzija od ovog, i sretno joj vani s poslom normalnimda i viki aktivna dns i sutra još samo....s njom pokušao dog. živćana nadrkana lijepo je pitam možeš li oko 17h dns ona meni kao da koj meni kurac neće ona mene čekati traži si drugu....i blokirala me na whatss appu ta je stvarno psihički otišla u kurac
Ja sam je dobio pa otkazao jer mi se nije dalo do Laništa hahadns opet nježna i mazna objavila oglas zvao je 5 puta mob zvoni ne javlja se...nizam je zvao zaredom nego u razmako od recimo 10 15 min...poslao joj sms kad je free kad mogu naz za druženje ali ništa...
ne kužim kako doći do nje?jel bio tko u zadnje vrijeme gdje je u prostoru koji dio grada?
NijeUgodno druženje
Crnka 170/60/5 (40) i crnka 165/50/2 (25) nude vam ugodno i diskretno druženje u svom prostoru.www.oglasnik.hr
Ako se dobro sjećam, ovo je neka prevara?
Jel može onda neko iskustvo ili šta da upišem u tražilicu, jer sam tražio a nisam mogao naći?
Nazovi oko podne i dobit ćeš je.dns opet nježna i mazna objavila oglas zvao je 5 puta mob zvoni ne javlja se...nizam je zvao zaredom nego u razmako od recimo 10 15 min...poslao joj sms kad je free kad mogu naz za druženje ali ništa...
ne kužim kako doći do nje?jel bio tko u zadnje vrijeme gdje je u prostoru koji dio grada?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|