Poljubit panteru = koda si popusio kitu pola zagrebaKad smo kod Pantere..jel prima u dupence!?Ljubljenje itd..hvala unaprijed..i koliko cjepa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poljubit panteru = koda si popusio kitu pola zagrebaKad smo kod Pantere..jel prima u dupence!?Ljubljenje itd..hvala unaprijed..i koliko cjepa
Povremeno si opere i dezinficira zubePoljubit panteru = koda si popusio kitu pola zagreba
Valda se taman vratila sa egzorcizma...Molit cu samo da pogledate prvu sliku i kazete da ovo nije direktno iz horor filma https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-plavusa-oglas-4811155
Kod Pantere se je nekad samo i išlo radi guze. Sad službeno ne cjepa anal, iako ako si stalni možeš ga dobitiKad smo kod Pantere..jel prima u dupence!?Ljubljenje itd..hvala unaprijed..i koliko cjepa
Neznam...neda mi nikako u pak...drugo mi radi sve(rim, ff)...a za pak veli da ju kara samo jedan tip i to za 8bulji...Kod Pantere se je nekad samo i išlo radi guze. Sad službeno ne cjepa anal, iako ako si stalni možeš ga dobiti
Jbt ovo zvuči ko da ak si stalni ti dobiješ kurac u pak a ne ona hahahaKod Pantere se je nekad samo i išlo radi guze. Sad službeno ne cjepa anal, iako ako si stalni možeš ga dobiti
The NUNValda se taman vratila sa egzorcizma...
Upiši u tražilicu ana kovachttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vatrena-plavusa-27g-top-to-moje-slike-lisinski-oglas-4518023 jel zna netko nešto o njoj?
Na slikama ne izgleda loše
Di je tocno problem, jel nadrogirana dok dodes ili je prljava ili ? Nije me previse briga ako guta tablete iskreno, kako je dok se nades s njom ?bolje ga izdrkaj nego da ideš kod nje narkomanka teška
Ne i ne... jos jedna midwf oko 45godPozdrav momci
Jel se zna kaj o ovoj curi
Jel liči na to na slikama i jesu godine stavrne?
Atraktivna djevojka!
Djevojka 30 godina željna dobrog provoda 170/60/4. Nazovi me da se dobro zabavimo.www.oglasnik.hr
Da nije se to moždaova karla pomladila magicno?
Ispričavam se i poštovanje svima dali se radi o ovoj viki!!Vidim da se svašta piše, pa reko da se nadovežem na vaše postove od viki jer znam podosta toga. Potpisujem sve što je hvaranin reko da sa njom nešto ne štima u zadnje vrijeme, a tim debilima kaj je maltretiraju i ne plačaju možete zahvaliti, jer je otišla ća. Do jučer je bila u gradu,a nakon nove godine je više nema i neče radit, tako da je to završena priča što se nje tiče.
Što se nje same tiče i oko tih dogovora i svega,mogu reči da ne znam jel prirodno tako smotana,zbunjena,skrenula ili je na nečemu jer to nije normlano, a i činjenica je da od ovog posla ne možeš bit normalan ili na nečemu. To je to od nje. Arrivederci i svako dobro!
Ispričavam se i poštovanje svima dali se radi o ovoj viki!!
Meni rekla 300 kn s ručnom obradom bezveze.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|