Jeste, hvala kolega na korekciji.Ovo sta si ti poslo je crna pantera
Ovo je crna viki
![]()
Temperamentna zgodna crnka !
Zgodna djevojka 30g., atraktivnog izgleda i naglašene guze 174/60/3, nudi masaže cijelog tijela, diskretan i uredan…www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, hvala kolega na korekciji.Ovo sta si ti poslo je crna pantera
Ovo je crna viki
![]()
Temperamentna zgodna crnka !
Zgodna djevojka 30g., atraktivnog izgleda i naglašene guze 174/60/3, nudi masaže cijelog tijela, diskretan i uredan…www.oglasnik.hr
Kad odeš i kad se sa njom provedeš sat vremena bit će ti jasno što čini razliku između uobičajene usluge i jako dobre usluge. Da je uopće ne uspoređujem sa onima koje ne zavrjeđuju komentar.Svi hvalite tu viki cura 20kg nije mi jasno uopce haha
Danas. I kako old&ugly kaže, bila je po meni izvrsna usluga! Ja sam svršio prije nje. Svaka druga cura bi me bacila sa sebe i poćela se oblaćiti.Kad si bio kod Viki?
Pozdrav,ja sam bio kod viki prije god dana,isto jako zadovoljan,jel to jos njezin broj na oglasu?Danas. I kako old&ugly kaže, bila je po meni izvrsna usluga! Ja sam svršio prije nje. Svaka druga cura bi me bacila sa sebe i poćela se oblaćiti.
Ne Viky. Kaže, da još nismo gotovi, uzme vibrator, naulji ga, zgrabi moju ruku i gurne alat i skoro moju ruku u prijateljicu. Izvine se ćak, da će mi slomiti prste, jer je tako uska.
Kraj priće: Viki svrši ljubivši me iz druge dimenzije.
Još pitanja...?
Koliko mi se ćini da trenutno nema aktivan oglas.Pozdrav,ja sam bio kod viki prije god dana,isto jako zadovoljan,jel to jos njezin broj na oglasu?
Ok,jel imaš kontakt?Koliko mi se ćini da trenutno nema aktivan oglas.
Zasto lazes da si bio kod nje kada nije u ZG-u?Danas. I kako old&ugly kaže, bila je po meni izvrsna usluga! Ja sam svršio prije nje. Svaka druga cura bi me bacila sa sebe i poćela se oblaćiti.
Ne Viky. Kaže, da još nismo gotovi, uzme vibrator, naulji ga, zgrabi moju ruku i gurne alat i skoro moju ruku u prijateljicu. Izvine se ćak, da će mi slomiti prste, jer je tako uska.
Još pitanja...?
Evo stari oglas:Ok,jel imaš kontakt?
Ako misliš neka ti bude...Zasto lazes da si bio kod nje kada nije u ZG-u?![]()
Ne mislim,znam. Pa ne siri lazi bezveze da si bio kad nisi.Ako misliš neka ti bude...
Ja nemam potrebe lagati.Ne mislim,znam. Pa ne siri lazi bezveze da si bio kad nisi.
Nemas potrebe ali ipak to radis.Ja nemam potrebe lagati.
Molio bih i meni kontakt u privatnu poruku ako nije problemcic, hvala lp!Koliko mi se ćini da trenutno nema aktivan oglas.
Ja sam bio prije nekih 10-ak dana i bas hjedoh napisati da se ful pokvarila jer je bila sva nadrkana. Netko ju je maltretirao pa joj netko nije platio pa rekoh necu je kuditi. Ali bila je bas losa. Prije silikona mi je bila super, a zadnja 2-3 puta tak-tak.Danas. I kako old&ugly kaže, bila je po meni izvrsna usluga! Ja sam svršio prije nje. Svaka druga cura bi me bacila sa sebe i poćela se oblaćiti.
Još pitanja...?
Netočno, probaj još jednom![]()
Atraktivna crnka 44 godine
Crnka, visoka, vitka, 174/57, poziva Vas na ugodno druženje u svoj ugodan prostor. Samo za mlađe osobe i finu gospodu…www.oglasnik.hr
aaa crna viki kurvo stara znaš me znam te![]()
Ja sam bio prije nekih 10-ak dana i bas hjedoh napisati da se ful pokvarila jer je bila sva nadrkana. Netko ju je maltretirao pa joj netko nije platio pa rekoh necu je kuditi. Ali bila je bas losa. Prije silikona mi je bila super, a zadnja 2-3 puta tak-tak.
Valjda sam bas potrefio
Ajmo to gledati na jedan drugi način.Ja sam bio prije nekih 10-ak dana i bas hjedoh napisati da se ful pokvarila jer je bila sva nadrkana. Netko ju je maltretirao pa joj netko nije platio pa rekoh necu je kuditi. Ali bila je bas losa. Prije silikona mi je bila super, a zadnja 2-3 puta tak-tak.
Valjda sam bas potrefio
Ako se ne varam to salon koji nije dobio pohvale.Napisi zumberacka pa ces vidjeti recenzije.jel bio neko kod njih vec?Pogledajte prilog 3353
Kod Viki sam ove godine bio 2 puta,1 prije silikona i jednom poslije.Ona mi je ako na EGE nema ništa pametno idealna za otići isprazniti se.Ali činjenica je da se pokvarila,čudna priča a i dogovor nekad malo kompliciran.I dalje je ok ali vidi se da ju je valjda posao počeo uzimati.Makar kod nje mi je i dalje najveći minus anoreksija.Ja recimo kod nje ne prakticiram Doggy jer njena leđa i kosti doslovno sve vidljive su mi turn off.Ja sam bio prije nekih 10-ak dana i bas hjedoh napisati da se ful pokvarila jer je bila sva nadrkana. Netko ju je maltretirao pa joj netko nije platio pa rekoh necu je kuditi. Ali bila je bas losa. Prije silikona mi je bila super, a zadnja 2-3 puta tak-tak.
Valjda sam bas potrefio
Moze broj il' link oglasaja bio, dobro drka, mazi i masira, al nema sexa, nema diranja po pici, još kad dođeš te čeka u tangama i kaže 100 kn gore ako hoćeš da je gola, ali je zgodna bar
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|