Daj se i ti stišaj i barem malo scooliraj, i nemoj prodavati priču o nekakvoj djeci kao razlogu za kurvanje i prodavanje tijela. Niti je ovaj forum plačionica niti ispovjedaonica. Istina je da si super za plaćeni seks, osobno kad sam bio prvi puta (čini mi se prije 2 godine hotel "I") dobio sam više nego dobru uslugu i stvarno je to bilo odlično potrošenih 500 kn i to za dosta više od pola sata. Kad sam nakon nekoliko tjedana ponovio posjetu tebi, bila si jako nadrkana, loše volje i odradila si to preko kurca, sreća pa si rekla da ne možeš sat vremena nego samo pola sata.
E sad što se tetovaža tiče, pomislio sam da se furaš na Guns%Roses, ali si me razuvjerila da se furaš na rusku mafiju pa radi toga toliki križevi, OK to je tvoj izbor. Obzirom da sam imao namjeru doći i treći puta nakon nekog vremena definitivno sam odustao ne zbog loše usluge nego zbog tetovaža koje se na slikama sada ne vide. Tetovaže su tvoj izbor da ih staviš i nitko nema pravo da ti to brani ali.... znaš o čemu pišem.
Želim ti i dalje uspjeha u radu i da imaš i dalje zadovoljne klijente.