Djevojka 28 godina
Djevojka 28 godina nudi opuštanje od svakodnevnog stresa . ( nije salon ) slika moja !
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nekad bila u Mamutici, Zadnje sam ju sreo na Laništu. Deblja cura, prosječan oral i sex (barem meni). Cijena kompleta bila 300 kn kad sam bio. Nisam ponovio i ne preporučam.Moze nesto o ovojDjevojka 28 godina
Djevojka 28 godina nudi opuštanje od svakodnevnog stresa . ( nije salon ) slika moja !www.oglasnik.hr
Slazem se kaj je previse previseMa sve su za teska prevara u galeriji antunovic ko i ta istetovirana svima im treba spustit cijenu svaki gabor se sjetio 400kn 30min pa di to imaa
Ima nas dosta koji ju obožavamo
Pre dve god Luciferka nije bila tetovirana,jer sam tačno pre dve god počela eskort,svi znaju da nije bilo nijedne tetovaže,i svi znaju da nemam toliko križeva na sebi,i to malo šta imam od križeva ljudi znaju razlog za to a ne ruska mafija,oni se totalno drugačije tetoviraju i znaš i sam šta sve oni stavljaju na sebi.U hotel I nisam bila za 500 već 400. Što se tetovaža tiče na slikama se sve jasno vide. Prema tome ne mlati da ja tu ne navedem razlog zašto sam bila nadrkana kad si mi došao,jer si tražio neke stvari koje normalnim muškima bi bilo totalno odvratno.Ali ćutaću jer ja imam obraz i karakter,nisam ološ.Pošto nisam od tih da stalno ulazim na forumu i čitam postove neka se zna da je ovo meni zadnji put da sam ovde ušla.Ja jednostavno gledam svoj život i svoje probleme.
Jakoooo zgodna cura . B2B 400 , Utrine - neboder . Nakon 2 dolaska može svašta , dolazak kući , totalni GFE.Ana 24g
Želiš opuštanje kako zaslužuješ onda si na pravom mjestu Prave slike,prava maserka,prave godine Velike grudi,velika…www.oglasnik.hr
bio netko kod ove? Vidam ju vec duze vrijeme ali stalno mjenja oglas, nema nista na forumu za ovaj oglas i za vatrenacrnka55
super, hvala tiJakoooo zgodna cura . B2B 400 , Utrine - neboder . Nakon 2 dolaska može svašta , dolazak kući , totalni GFE.
Pre dve god Luciferka nije bila tetovirana,jer sam tačno pre dve god počela eskort,svi znaju da nije bilo nijedne tetovaže,i svi znaju da nemam toliko križeva na sebi,i to malo šta imam od križeva ljudi znaju razlog za to a ne ruska mafija,oni se totalno drugačije tetoviraju i znaš i sam šta sve oni stavljaju na sebi.U hotel I nisam bila za 500 već 400. Što se tetovaža tiče na slikama se sve jasno vide. Prema tome ne mlati da ja tu ne navedem razlog zašto sam bila nadrkana kad si mi došao,jer si tražio neke stvari koje normalnim muškima bi bilo totalno odvratno.Ali ćutaću jer ja imam obraz i karakter,nisam ološ.Pošto nisam od tih da stalno ulazim na forumu i čitam postove neka se zna da je ovo meni zadnji put da sam ovde ušla.Ja jednostavno gledam svoj život i svoje pro
Uzalud ti tu nekome objašnjavati.Nisi ološ ostani takva kakva jesiPre dve god Luciferka nije bila tetovirana,jer sam tačno pre dve god počela eskort,svi znaju da nije bilo nijedne tetovaže,i svi znaju da nemam toliko križeva na sebi,i to malo šta imam od križeva ljudi znaju razlog za to a ne ruska mafija,oni se totalno drugačije tetoviraju i znaš i sam šta sve oni stavljaju na sebi.U hotel I nisam bila za 500 već 400. Što se tetovaža tiče na slikama se sve jasno vide. Prema tome ne mlati da ja tu ne navedem razlog zašto sam bila nadrkana kad si mi došao,jer si tražio neke stvari koje normalnim muškima bi bilo totalno odvratno.Ali ćutaću jer ja imam obraz i karakter,nisam ološ.Pošto nisam od tih da stalno ulazim na forumu i čitam postove neka se zna da je ovo meni zadnji put da sam ovde ušla.Ja jednostavno gledam svoj život i svoje probleme.
netko je napisao da je dosta debela i da nema ništa više, da je loš b2b. sad, ne znam koliko se isplati ići par puta da bi bilo možda nekaj. to si joj se ti možda svidio pa zatoJakoooo zgodna cura . B2B 400 , Utrine - neboder . Nakon 2 dolaska može svašta , dolazak kući , totalni GFE.
Recimo da ih imaš 3 crnke preko tog oglašivača . Pa ti birajnetko je napisao da je dosta debela i da nema ništa više, da je loš b2b. sad, ne znam koliko se isplati ići par puta da bi bilo možda nekaj. to si joj se ti možda svidio pa zato
kaj, 3 cure? uvijek je neki oglas vatrena crnka taj đir, novi zagreb. na nju mislimo ili ih je više u tom stanu?Recimo da ih imaš 3 crnke preko tog oglašivača . Pa ti biraj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|