Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma tu je oba i svrbi ju pickaKaj je Sigi nestala? Steta za scenu
Za mene je SiGI još uvijek jedna od naboljoh . Odma iza Eme , Andjeline , Maje, Romane , eto možda ba na 5-tom ili 10-tom mjestu , ali to je jako dobar rankOdbija me cim ju pitam jel moze akcija hahaha
Da, znam ju pod imenom RinaMala Nika . Najljepša cura na PO . Prekrasno lice , grimizne oci , tijelo kao na slikama . Ovo je nešto najbolje sto sam ljubio s PO . Cijena je primjerena usluzi i izgledu djevojke . Masaža i ručni HE 400, dodatni oral 200, komplet sa sexom 800.
Ja ju znam pod mnogim imenima i nikada nisam javno odao njezin identitet .Da, znam ju pod imenom Rina
Ona je za mene Ljubav i Ostat ce tako do Božica , kad ću opet da ju trošimJa ju znam pod mnogim imenima i nikada nisam javno odao njezin identitet .
Nije ni Ninja, nisam ni ja a bogami ni Kečiga.Jedini ja na kraju nisam sig jebo
Jest, al Sig ti zato popije 800 a ova ne vjerujem da će i 300-a.Bit ćete blokirani gosp SiGi jebac .
Pa ljubi se , naravno da se ljubi , nadam se da Venti to vidi i čuje , a za te pare mora da ljubi svaki djelić tijela tvoga . Znaš sto bi ti SiGi radila za 300, isto ovo ti radi ova za 800.
Mislim da je ona Srpkinja Sanja
Ovo neka nova ili ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|