Pa to sam i reko, ne vidim u čemu je problem?Ja sam priznao da nisam dobar , teško da mogu neku curu bas zadovoljiti . Ne vidim u čemu je problem ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to sam i reko, ne vidim u čemu je problem?Ja sam priznao da nisam dobar , teško da mogu neku curu bas zadovoljiti . Ne vidim u čemu je problem ?
Rublje mozda je seksi al ona nije ni blizu privlacnoga šta da ti kažem,ženska je jako privlačna,sexy rublje,prilagodljiva i ne odrađuje
Meni je bila sasvim dobra, nije top model al nije ni tako strašno kak pričajuRublje mozda je seksi al ona nije ni blizu privlacnog
Ima "kvaka". Kvaka spavaće sobe u kojoj kada uđeš ima krevet u koji kada uđeš sanjaš i dobiješ šta o'š... Oćeš zagorsku,slavonsku,primorsku...zzzzzLjudi dragi, zakaj ne mogu nikak dobiti Maju "¨ZAGORSKU" već je tjedan dana pokušavam dobit u razna vremena ali privremeno nedosupna....ima li neka kvaka kak ju dobit ?
Isprika ak je kriva tema...
Nema spavaće sobeIma "kvaka". Kvaka spavaće sobe u kojoj kada uđeš ima krevet u koji kada uđeš sanjaš i dobiješ šta o'š... Oćeš zagorsku,slavonsku,primorsku...zzzzz
Ako nemas kaj pametno za reći onda šutiš. To je nešto što nam je svima trebalo biti usađeno odgojemIma "kvaka". Kvaka spavaće sobe u kojoj kada uđeš ima krevet u koji kada uđeš sanjaš i dobiješ šta o'š... Oćeš zagorsku,slavonsku,primorsku...zzzzz
Bezveze, izrazito neuredna ženska u istom takvom stanu odnosno prčvarnici. Akcija na kauču za 700. Izgled najprosječnije djevojke iz susjedstva. Zna se lažno reklamirati kao najljepša u gradu![]()
Prelijepa Ena ! ! !
Atraktivna mlada, vitka djevojka 25 god., 170/52/3, duge kose, prelijepog lica, družila bi se s kulturnom gospodom u…www.oglasnik.hr
Jel bio tko?
Jel probao tko kod nje? Kakva je?Javi se ona svako malo treba bit strpljiv sa njom
Info?Ne javlja se na whatsapp-u
Sta ti nije bilo lakse jednostavno staviti link na plavi oglas i napisati molim info redom od pocetka do kraja...ima li itko ikakvih informacija za navedene oglase, planiram danas u pohod, pretražujem po broju ali ne izbacuje mi nikakve rezultate (moguće da krivo pretražujem).. unaprijed hvala
![]()
Voliš velike grudi i mlađe brinete? Čekam te!
Slatka i simpatična prekrasnog osmjeha 21g cura tvojih snova. Slike moje •170/70/5. 21. godinawww.oglasnik.hr
![]()
Senzualna plavuša ! ! !
Senzualna plavuša u erotskom rublju + visoke potpetice. Diskrecija 100%. zabavimo se zajedno. Bez SMS-a (ne čitam ih)www.oglasnik.hr
![]()
Opuštanje cijelog Vašeg tijela
Ugodno se opustite i prepustite Relax masaži cijelog Vašeg tijela kod zgodne maserke 41.god. u centru blizu Kvatrića.www.oglasnik.hr
![]()
Čekam te! Voliš velike grudi i mladu curu? 😘
Brinetica savršenih oblina čeka na tebe! Nazovi me s povjerenjem! Brz dolazak! Parking osiguran. •170/70/5 20godina…www.oglasnik.hr
![]()
Plavuša - atraktivna milf
Pozivam te na ugodno druženje u svoj diskretan prostor. 170/60/4 42 godine 38 godina Molim bez sms-a i skrivenih…www.oglasnik.hr
![]()
Slatki grijeh ! ! !
Slatka plavuša poziva te na vruće druženje u svoj prostor uz mnoštvo akcije. Dođi i uživaj! Pustimo mašti na volju.…www.oglasnik.hr
![]()
Opuštajuće masaže i realax
Druženje ili masaža ja sam muza vaša! Atraktivna Blondie 32g 169 70 4 vaš ili moj prostor kao i mogućnost druženja na…www.oglasnik.hr
![]()
Zabavi se sa Sarom
Mlada, lijepa djevojka nudi upoznavanje i opuštanje u svom diskretnom prostoru. Samo za ozbiljnu i galantnu gospodu!www.oglasnik.hr
onda bi ispao neozbiljanSta ti nije bilo lakse jednostavno staviti link na plavi oglas i napisati molim info redom od pocetka do kraja...
Vecina fake slikeonda bi ispao neozbiljan... isprika svima nije bila poanta da gnjavim
Onda bi bio bar duhovit..ovako si samo davez...onda bi ispao neozbiljan... isprika svima nije bila poanta da gnjavim
Jel ima kakva nagrada za onog koji sve pogodi?Onda bi bio bar duhovit..ovako si samo davez...
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|