noa90
Member
Govori u svoje imeAjde ne seri te da smo mi vamo neki jebaci nebi hodali po kurvama i placali ziher mislite da ovdje ima "jebaca"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Govori u svoje imeAjde ne seri te da smo mi vamo neki jebaci nebi hodali po kurvama i placali ziher mislite da ovdje ima "jebaca"
Ja sam priznao da nisam dobar , teško da mogu neku curu bas zadovoljiti . Ne vidim u čemu je problem ?Ajde ne seri te da smo mi vamo neki jebaci nebi hodali po kurvama i placali ziher mislite da ovdje ima "jebaca"
Pa to sam i reko, ne vidim u čemu je problem?Ja sam priznao da nisam dobar , teško da mogu neku curu bas zadovoljiti . Ne vidim u čemu je problem ?
Rublje mozda je seksi al ona nije ni blizu privlacnoga šta da ti kažem,ženska je jako privlačna,sexy rublje,prilagodljiva i ne odrađuje
Meni je bila sasvim dobra, nije top model al nije ni tako strašno kak pričajuRublje mozda je seksi al ona nije ni blizu privlacnog
Ima "kvaka". Kvaka spavaće sobe u kojoj kada uđeš ima krevet u koji kada uđeš sanjaš i dobiješ šta o'š... Oćeš zagorsku,slavonsku,primorsku...zzzzzLjudi dragi, zakaj ne mogu nikak dobiti Maju "¨ZAGORSKU" već je tjedan dana pokušavam dobit u razna vremena ali privremeno nedosupna....ima li neka kvaka kak ju dobit ?
Isprika ak je kriva tema...
Nema spavaće sobeIma "kvaka". Kvaka spavaće sobe u kojoj kada uđeš ima krevet u koji kada uđeš sanjaš i dobiješ šta o'š... Oćeš zagorsku,slavonsku,primorsku...zzzzz
Ako nemas kaj pametno za reći onda šutiš. To je nešto što nam je svima trebalo biti usađeno odgojemIma "kvaka". Kvaka spavaće sobe u kojoj kada uđeš ima krevet u koji kada uđeš sanjaš i dobiješ šta o'š... Oćeš zagorsku,slavonsku,primorsku...zzzzz
Bezveze, izrazito neuredna ženska u istom takvom stanu odnosno prčvarnici. Akcija na kauču za 700. Izgled najprosječnije djevojke iz susjedstva. Zna se lažno reklamirati kao najljepša u graduPrelijepa Ena ! ! !
Atraktivna mlada, vitka djevojka 25 god., 170/52/3, duge kose, prelijepog lica, družila bi se s kulturnom gospodom u…www.oglasnik.hr
Jel bio tko?
Jel probao tko kod nje? Kakva je?Javi se ona svako malo treba bit strpljiv sa njom
Info?Ne javlja se na whatsapp-u
Sta ti nije bilo lakse jednostavno staviti link na plavi oglas i napisati molim info redom od pocetka do kraja...ima li itko ikakvih informacija za navedene oglase, planiram danas u pohod, pretražujem po broju ali ne izbacuje mi nikakve rezultate (moguće da krivo pretražujem).. unaprijed hvala
Voliš velike grudi i mlađe brinete? Čekam te!
Slatka i simpatična prekrasnog osmjeha 21g cura tvojih snova. Slike moje •170/70/5. 21. godinawww.oglasnik.hr
Senzualna plavuša ! ! !
Senzualna plavuša u erotskom rublju + visoke potpetice. Diskrecija 100%. zabavimo se zajedno. Bez SMS-a (ne čitam ih)www.oglasnik.hr
Opuštanje cijelog Vašeg tijela
Ugodno se opustite i prepustite Relax masaži cijelog Vašeg tijela kod zgodne maserke 41.god. u centru blizu Kvatrića.www.oglasnik.hr
Čekam te! Voliš velike grudi i mladu curu? 😘
Brinetica savršenih oblina čeka na tebe! Nazovi me s povjerenjem! Brz dolazak! Parking osiguran. •170/70/5 20godina…www.oglasnik.hr
Plavuša - atraktivna milf
Pozivam te na ugodno druženje u svoj diskretan prostor. 170/60/4 42 godine 38 godina Molim bez sms-a i skrivenih…www.oglasnik.hr
Slatki grijeh ! ! !
Slatka plavuša poziva te na vruće druženje u svoj prostor uz mnoštvo akcije. Dođi i uživaj! Pustimo mašti na volju.…www.oglasnik.hr
Opuštajuće masaže i realax
Druženje ili masaža ja sam muza vaša! Atraktivna Blondie 32g 169 70 4 vaš ili moj prostor kao i mogućnost druženja na…www.oglasnik.hr
Zabavi se sa Sarom
Mlada, lijepa djevojka nudi upoznavanje i opuštanje u svom diskretnom prostoru. Samo za ozbiljnu i galantnu gospodu!www.oglasnik.hr
onda bi ispao neozbiljan ... isprika svima nije bila poanta da gnjavimSta ti nije bilo lakse jednostavno staviti link na plavi oglas i napisati molim info redom od pocetka do kraja...
Vecina fake slikeonda bi ispao neozbiljan ... isprika svima nije bila poanta da gnjavim
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|