ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bok, jel netko zna nesto o ovoj? Bio sam kod nje prije jedno 2 godine, prostor je imala u Folnegovicevom naselju, po naglasku mi se cinila neka srpkinja. Sad sam nasao spremljen oglas, a na PO vec dugo nisam naletio na nju. Mozda ima novi oglas s drugim slikama i drugi broj? Inace za 300 kn je bila savim oke.

Ljudi dragi, zakaj ne mogu nikak dobiti Maju "¨ZAGORSKU" već je tjedan dana pokušavam dobit u razna vremena ali privremeno nedosupna....ima li neka kvaka kak ju dobit ?
Isprika ak je kriva tema...

Ljudi dragi, zakaj ne mogu nikak dobiti Maju "¨ZAGORSKU" već je tjedan dana pokušavam dobit u razna vremena ali privremeno nedosupna....ima li neka kvaka kak ju dobit ?
Isprika ak je kriva tema...
Ima "kvaka". Kvaka spavaće sobe u kojoj kada uđeš ima krevet u koji kada uđeš sanjaš i dobiješ šta o'š... Oćeš zagorsku,slavonsku,primorsku...zzzzz

Jel bio tko?
Bezveze, izrazito neuredna ženska u istom takvom stanu odnosno prčvarnici. Akcija na kauču za 700. Izgled najprosječnije djevojke iz susjedstva. Zna se lažno reklamirati kao najljepša u gradu

ima li itko ikakvih informacija za navedene oglase, planiram danas u pohod, pretražujem po broju ali ne izbacuje mi nikakve rezultate (moguće da krivo pretražujem).. unaprijed hvala

ima li itko ikakvih informacija za navedene oglase, planiram danas u pohod, pretražujem po broju ali ne izbacuje mi nikakve rezultate (moguće da krivo pretražujem).. unaprijed hvala

Sta ti nije bilo lakse jednostavno staviti link na plavi oglas i napisati molim info redom od pocetka do kraja...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh